Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem keres?
Van egy srác, (X) akit már két-három éve ismerek. Annak a fiúnak(Y) is a haverja, akivel 2 éve jártam. Nem voltunk barátok X-szel de ha úgy adódott, jókat beszélgettünk, néha rám is írt fb-on. Tegnap előtt egy beszélgetés után találkoztunk, és filmnézés közben csókolóztunk.
Közben felhívott a 2 évvel ezelőtti srác, Y hogy nem találkozunk-e, nemet mondtam persze. X hazakísért és azt mondta, majd beszélünk, de még nem keresett. Szerintetek azért, mert rájött, hogy Y még nem semleges irántam, és tiszteletből/félelemből nem hajt rám? ha tényleg tetszenék neki, akkor ez nem érdekelné annyira nem? illetve van esélye annak, hogy csak vár még, mert nem akar nyomulni?
Köszönöm 16/L
a kérdés kiírásának a napján rá írtam. beszélgettünk kicsit, aztán azt mondta, megy aludni, majd beszélünk. azóta nincs semmi.
úgy néz ki, ez egy egyértelmű elutasítás volt... csak nem tudom, még mindig, miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!