Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy fiú egy időben odavolt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiú egy időben odavolt értem de mostamában már egyáltalán nem keres akkor ez leves?

Figyelt kérdés
volt csók is meg minden régóta ismerjük egymást(9 hónap)mostmár simán ok ha hetekig nem beszél velem máskor meg egész nap velem akart lenni...pediig én nem akaszkodtam rá ,szinte soha nem keresem de én szeretem,de ha nem ír meg nem keres az azt jelenti hogy már nem érdekelem és ne is próbálkozzak?!
2013. máj. 13. 22:53
 1/9 anonim ***** válasza:
nem ez tészta :D bocsi nem hagyhattam ki :D
2013. máj. 13. 22:53
 2/9 anonim ***** válasza:
nem lehet hogy az a baj hogy szinte soha nem kerested? tudja egyáltalán hogy szereted?
2013. máj. 13. 22:56
 3/9 anonim ***** válasza:
Első: én is pont ezt akartam mondani:D te gyorsabb voltál :DD
2013. máj. 13. 22:57
 4/9 A kérdező kommentje:

1:Hát örültem vna ha mást boldogítasz ezzel a poénnal ;P

2: Nem tudja hogy szeretem...de azt tudja h tetszik nekem,de amugy meg a férfi teperjen a nő után ne fordítva már!Meg ugye ha egy férfi nem keres egy nőt akkor nem érdekli őt igazán,a többi csak kifogás...

2013. máj. 13. 23:01
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet,hogy úgy érzi neked nem számít annyit,mint neki... Szerintem egy kapcsolat kettőn áll. Úgy veszem ki az írásodból,hogy ő azért eléggé tepert...hisz veled akart lenni folyton. Talán úgy érezte, h te nem akarsz vele lenni, ha te nem keresed akkor nem is akarsz vele lenni...
2013. máj. 13. 23:10
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, valóban a férfinak kell teperni, de ha nem ér el vele eredményt, fel fogja adni... van határa annak, hogy meddig húzd azt az időszakot mikor te "lszarod"....már bocsi... próbálj meg te is kezdeményezni néha
2013. máj. 13. 23:13
 7/9 A kérdező kommentje:
Hát jó de az utóbbi időben meg mindig én irtam rá de ugynézki hiába...:/
2013. máj. 14. 00:09
 8/9 A kérdező kommentje:
Vagy hivjam el hozzám???Vagy az már túl nyomulós?
2013. máj. 14. 00:10
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

"Nem tudja hogy szeretem...de azt tudja h tetszik nekem,de amugy meg a férfi teperjen a nő után ne fordítva már!Meg ugye ha egy férfi nem keres egy nőt akkor nem érdekli őt igazán,a többi csak kifogás..."

Bizony-bizony, Facebook-on úgy van. 14 éves kis tapasztalt Platón-jelöltek tonnaszámra osztják meg az ilyen bölcsességeket, de még azok között is kiemelkedő számot foglal el a "ha nem keres, nem hiányzom neki, mert a többi csak kifogás"

Az, hogy ne a nő teperjen a férfi után, hanem fordítva elég divatjamúlt felfogás. Egy kapcsolat két egyenlő félből áll, nem egy olyanból, aki kiteperi a belét, amíg a másik szende szűzként viselkedik, vigyázva, hogy nehogy megtudja a másik, hogy bizony neki is vannak vágyai...

Jah, olyan sincs, hogy most ő írt, tehát én jövök, meg fordítva.

Felejtsétek már el ezt a játszmázást, bonyolulttá teszitek a saját életeteket!

Igen is, írj neki, mutasd ki, hogy tetszik(ne csak mondd, ÉREZTESD), ha annyira odavolt érted, akkor valószínűleg felcsillan a szeme, és minden megy tökéletesen tovább a boldogság irányába.

17/L

2013. máj. 14. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!