Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú egy időben odavolt értem de mostamában már egyáltalán nem keres akkor ez leves?
1:Hát örültem vna ha mást boldogítasz ezzel a poénnal ;P
2: Nem tudja hogy szeretem...de azt tudja h tetszik nekem,de amugy meg a férfi teperjen a nő után ne fordítva már!Meg ugye ha egy férfi nem keres egy nőt akkor nem érdekli őt igazán,a többi csak kifogás...
"Nem tudja hogy szeretem...de azt tudja h tetszik nekem,de amugy meg a férfi teperjen a nő után ne fordítva már!Meg ugye ha egy férfi nem keres egy nőt akkor nem érdekli őt igazán,a többi csak kifogás..."
Bizony-bizony, Facebook-on úgy van. 14 éves kis tapasztalt Platón-jelöltek tonnaszámra osztják meg az ilyen bölcsességeket, de még azok között is kiemelkedő számot foglal el a "ha nem keres, nem hiányzom neki, mert a többi csak kifogás"
Az, hogy ne a nő teperjen a férfi után, hanem fordítva elég divatjamúlt felfogás. Egy kapcsolat két egyenlő félből áll, nem egy olyanból, aki kiteperi a belét, amíg a másik szende szűzként viselkedik, vigyázva, hogy nehogy megtudja a másik, hogy bizony neki is vannak vágyai...
Jah, olyan sincs, hogy most ő írt, tehát én jövök, meg fordítva.
Felejtsétek már el ezt a játszmázást, bonyolulttá teszitek a saját életeteket!
Igen is, írj neki, mutasd ki, hogy tetszik(ne csak mondd, ÉREZTESD), ha annyira odavolt érted, akkor valószínűleg felcsillan a szeme, és minden megy tökéletesen tovább a boldogság irányába.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!