Cukkini leves készítéséhez megpucoljam a cukkinit?
Figyelt kérdés
2013. máj. 6. 09:00
2/8 anonim válasza:
Ezeket a kis gyenge cukkiniket én nem szoktam.krémlevesnek is teljesen jó héjastól.
3/8 anonim válasza:
Én sütni szoktam, és nem pucolom meg, nagyon zsenge héja van, sokkal zsengébb, mint a kígyóuborkának.
5/8 anonim válasza:
Szerintem ne,legalabbis en soha nem pucoltam meg.
6/8 anonim válasza:
Hámozd vékonyan hámozóval csíkosra, akkor majdnem döntetlen lesz :)
pl én a kígyóuborkát mindig csíkosra hámozom, mutat is, és egy kis tartást is ad a maradék héj a szeletkéknek.
7/8 lencsefőzelék válasza:
Nem szoktam megpucolni én sem, csak megmosom és levágom a két végét.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!!!
Csíkos lett belöle:)
És volt egy biocukkinim, azt pedig nem pucoltam.
2013. máj. 6. 14:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!