Valaki irna isteni fincsi Tarhonya leves receptet? Vagy ti hogy szoktátok elkészíteni? Szoktatok valamilyen levesport rakni bele? Ti hogy szoktátok észiteni?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 19. 13:58
1/3 anonim válasza:
Nem szoktam levesport belerakni, én úgy készítem, hogy apró kockára vágok házi szalonnát és ezt ropogósra sütöm, majd kiveszem a zsírból, kinyomkodom és félreteszem, a zsírjában megdinsztelek egy fej apróra vágott hagymát, adok hozzá 1 zöldpaprikát és 1 db paradicsomot,megszórom pirospaprikával, hozzáadom a kockára vágott burgonyát, felöntöm vízzel, sózom, teszek bele kis erős Pistát, és hozzáadom az előzőleg megpirított tarhonyát, majd készre főzöm a levest, (míg a burgonya és a tarhonya puha nem lesz, kb negyed óra), tálaláskor megszórom a ropogós szalonnával.
2/3 anonim válasza:
Variációk egy témára. Ahogyan én készítem:
Apróra vágott vöröshagymát + zöldpaprikát dinsztelek, beleforgatok 1-2 szem felszelt krumplit, egy kis karikára szelt répát-gyökeret, apróra vágott petrezselymet, majd törtpaprikával megszórom, felengedem, sózom. Ha félig megfőtt, akkor rakom bele a tarhonyát (nincs előre megpirítva!!!), és készre-főzöm.
3/3 anonim válasza:
2-es vagyok!
És nem szalonna zsíron, tiszta, fehér zsíron indítom a főzést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!