A legjobb ragu leves recept?
A "legjobb" ragulevesben hús is van nemcsak csont:)
Ezt is sokan sokféleképpen készítik, de sem és, sem más gondolom nem állítja a magáéról, hogy okvetlenül az a legjobb.
ahogy én készítem: csirkemellet/combot, vagy puha sertés lapockát vágok csíkokra. hagymát dinsztelek, és azon fehéredésig keverem a húst, majd hagyom saját levében párolódni. ha elfőtte, akkor kicsi vízzel pótolom. és rövid lével kezdem puhára főzni. ha megint elfőtte, akkor teszek bele szeletelt gombát, ezzel is párolom, végül sárgarépával, ha van zsenge karalábéval,és zöldborsóval
pakolom meg. felöntöm húslével, vagy vízzel ls készre főzöm. főzök bele egy kis csigatésztát vagy eperlevelet.
Másik változata, amikor tárkonyosan csinálom, akkor a végén egy tojás sárgáját elkeverek egy kis citromlével,kiveszek a levesből pár kanállal és hőkiegyenlítem. beleöntöm a levesbe és tárkonnyal, ha kell még cirtomlével ízesítem. így is nagyon finom.
só, bors, természetesen alapfűszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!