Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha az első randi után nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az első randi után nem keres akkor mit gondolhat?

Figyelt kérdés

2013. máj. 23. 20:35
 1/9 anonim ***** válasza:

Hány napja volt?

Ki a fiú,ki a lány?

Miért nem kérdezed meg őt is?

2013. máj. 23. 20:36
 2/9 anonim válasza:
Azért nem keres mert megpróbál nem rád gondolni...
2013. máj. 23. 20:37
 3/9 A kérdező kommentje:
Én vagyok a lány.Reggel váltunk el.De az a fura hogy eddig nonstop smseztünk most azota semmi.Pedig jol sikerült szerintem.
2013. máj. 23. 20:38
 4/9 anonim ***** válasza:
randiszabály. első randi után 1 nap taktikai szünet :D
2013. máj. 23. 20:38
 5/9 A kérdező kommentje:
De miért probál másra gondolni?
2013. máj. 23. 20:39
 6/9 A kérdező kommentje:
Nagyon örülök ennek a szabálynak :-)
2013. máj. 23. 20:40
 7/9 anonim ***** válasza:

próbál a fenét! csak nem akar gyenégnek tűnni hogy mindjárt keres.lesz*rom effektus bejövös sok lányál ennyi a dolog.

holnap kereseni fog

ha holnap se nah akkor aggódj! :D

2013. máj. 23. 20:47
 8/9 anonim válasza:
túl sok smst írt eddig és már nincs zs a kártyályán ilyen egyszerü!
2013. máj. 23. 21:14
 9/9 anonim válasza:

Ha én valakinek az első alkalom után - legyen az akár randi, akár egyéjszakás kaland - azt mondom, hogy 'majd hívlak', az azt jelenti, hogy nem fogom hívni. Hogy miért kérem el mégis a számát? Mert látom a várakozást a szemükben, és korábban meg láttam már sokszor azt a szomorú kifejezést is a kis arcukon, mikor úgy búcsúztam el, hogy semmivel se utaltam a kapcsolatfelvételre. Szóval mert nem akarom megbántani őket.

Nyilván azért nem hívok valakit, mert gáz a csaj. Ha nem gáz, akkor hívod, és randi. Ha pedig gáz, de szexelnél vele, akkor majd hívod, ha szexet akarsz, aztán vagy jön, vagy nem. Akit hívok, azt két nap után hívom. Három nap már sok, akkor agyal. Ha másnap hívod, akkor meg elbízza magát. Az ideális szerintem két nap, de persze ez szituációfüggő is lehet. Ja, és az alap, hogy ha felhívod, akkor nem másnapra tervezel randit, hanem három-négy nappal későbbre. Talán kicsit a kiéheztetés miatt, meg inkább hogy lássa, nem kapkodunk. Nem minden áron akarunk találkozni, mert van más dolgunk is. De persze belátható időn belül szeretnénk látni, mert érdeklődünk, ugye. De csak elegánsan.

Szóval ebben az időhúzásban tudat alatt az is benne van, hogy a nagyobb mértékű kölcsönösséget előcsalogassák vele - persze a dolog jellegénél fogva ez sokszor pont fordítva sül el.

2013. máj. 23. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!