Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Írjak neki, vagy várjam míg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írjak neki, vagy várjam míg válaszol?

Figyelt kérdés

Első randin vagyok túl, ami szerintem tökjól ment, már a randin megbeszéltünk egy második talit holnaputánra, azóta viszont nem beszéltünk, ma írtam neki chaten, facebookon, még nem válaszolt, mivel még nem látta amit írtam. Megvan a telefonszáma is.

Írjak neki egy SMS-t vagy inkább hagyjam, amíg válaszol?

23/F

2013. máj. 20. 21:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Én hagynám amíg válaszol.
2013. máj. 20. 21:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd egy kicsit, ne nyomulj rá, adj időt neki is. Valószínűleg te se szeretnéd, ha valaki folyton a nyakadban lihegne. Ha holnap vagy holnapután sem válaszol, akkor akár írhatsz is neki, de ma inkább hagyd, hátha válaszol, ha meg esetleg ma nem ír vissza, akkor élje a maga életét, később majd csak sort kerít a reagálásra.
2013. máj. 20. 21:58
 3/4 A kérdező kommentje:
Válaszolt és mondta hogy már kialakulóban van valamije egy srácnál. K.va jó érzés ezt megtudni, egy kb. felhőtlen randi után meg miután már be volt tervezve 2 nap múlva egy újabb tali.
2013. máj. 20. 22:26
 4/4 anonim ***** válasza:
:( Sajnálom, az emberek többsége sajnos ilyen, nem mondja meg az igazat, illetve több vasat is tart a tűzben egyszerre. Próbáld meg úgy felfogni, hogy legalább kiderült az igazság, és hogy nem volt hozzád méltó a csaj. Majd találsz jobbat is.
2013. máj. 20. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!