Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Volt ma egy randim egy fiuval,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt ma egy randim egy fiuval, szerintetek a "jelek" alapjan nem jovok be neki ( lent részletek)? mit csinaljak irjak neki én vagy várjam meg amig ö lép?

Figyelt kérdés
Ö mondta, h talizzunk. Ma talalkoztunk is.. sétáltunk, beszélgettünk. Aztán hazajöttem rám sem írt msn en. Én irtam rá. Aztan elkellett mennie. És csak ugy köszönt el h szia. Máskor meg puszi meg minden.. kb 2ora mulva visszajött. Es megint nem irt ram.. nem akarok en futni utanna de azt semakarom h azthigyje h nemerdekel. Hogy csinaljam ezt?
2011. márc. 3. 21:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem várj 1-2 napot, hátha jelentkezik. Lehet, ő sem akar túlságosan nyomulni rád. Vagy volt valami zavaró tényező körülötte, ami miatt nem tudott normálisan beszélni veled. Viszont ha eltelt 1-2 nap, és még mindig nem ír neked, akkor sajnos ennek annyi.. :S 21/L
2011. márc. 3. 21:39
 2/5 anonim ***** válasza:
ez sztem bukta...ha tetszenél nekem, én tuti nem igy viselkednék, de lehet h még a csávo se tudja mitakar :/ 18F
2011. márc. 3. 21:54
 3/5 anonim ***** válasza:
a másodikkal értek egyet.22f
2011. márc. 3. 22:14
 4/5 anonim ***** válasza:

Igaza van a fiúknak előttem, ha megtetszettél volna neki, akkor rád írt volna valami olyasmit, hogy hazaértél-e rendben meg, hogy jól érezte magát veled..stb. Szerintem is várj 1-2 napot és ha nem jelentkezik vagy nem ír rád, akkor ennyi...

25 L

2011. márc. 3. 23:12
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

egyáltalán nem biztos hogy rögtön keresni fog ha tetszettél neki akkor sem. az viszont igaz hogy várj, ha már te azóta ráirtál, várd meg hogy legk ő irjon rád. legközelebb max 3 nap mulva még annyit megejthetsz ha addig nem ir hogy hát akkor sajnálod. hátha még eszébe jutsz, persze csak ha nagyon akarod.

ez amugy odavissza igy megy szerintem, megvárod hogy irjon, utána ő fogja megvárni hogy te is keresd. én legalábbis bár rohadtul izgultam és féltem hogy nemfog keresni a lány, nemjutok eszébe magától, de azér mégiscsak eszébejutottam, mikor még ismerkedtünk :), és jól tettem hogy nem rohantam le rögtön. lehet ő is ilyen lesz amugy. kicsit nehezebb mintha mindketten egymásnak esnek rögtön, de érdekesebb és izgalmasabb =)

2011. márc. 4. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!