Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Várjam meg, amíg ő jelentkezik? Vagy írjak neki?
Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel egyszer egy klubban találkoztam. Majd írtam neki neten, elkezdtünk beszélgetni, ismerkedni. Aztán múlt nap megint találkoztunk, együttvoltunk, táncoltunk, beszélgettünk, de semmi egyéb, pl még nem csókolt meg, ami bevallom, nekem kicsit furcsa volt. Nem igazán tudom, hogy akar-e valamit, de azt sem szeretném, ha azt hinné, hogy lesz*rom őt. Csak nem akarok ráakaszkodni vagy bármi ilyesmi. Most, a 2. találkozásunk (tegnap) óta még nem keresett. Várjam meg míg ő keres? Hogyha még szeretne velem találkozni, akkor úgyis ír, nem?2010. jún. 24. 17:34
1/5 anonim válasza:
Így van, majd jelentkezik, de ne éld bele magad. Amúgy szerintem nyugodtan sz*rd le, úgy kihívás leszel neki :)
2/5 anonim válasza:
Alapesetben ez a fiú dolga, szóval ha akrod várd meg. Te neki is jól esik ám az, ha te írsz neki és érdekel.:D
Döntsd el.;DD
3/5 anonim válasza:
Attól függ milyen a temperamentuma. Lehet, hogy azt várja, hogy te keresd, bizonyítva ezzel, hogy van nálad esélye. Ezt így, külső szemlélőként senki sem tudja 100százalékosan megállapítani. Ha érdekel a pasi, akkor még egy kicsit próbálkozhatsz nála, ha pedig még azután sem történik semmi, akkor keress valaki mást.
4/5 anonim válasza:
Előttem válaszolónak igaza van. Várd meg amíg jelentkezik,nem szabad zaklatni,ráakaszkodni. Mert akkor úgy van vele,hogy könnyen megkaphat. Harcoljon csak érted,ha szeretne tőled valamit,úgyis keresni fog.
5/5 A kérdező kommentje:
Csak nehogy azt higgye, hogy nem kell nekem.
2010. jún. 24. 18:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!