Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Keressem fel én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Keressem fel én vagy várjam meg míg ő jelentkezik? (ha jelentkezik) Kilehet valakiből szeretni 2-3hét alatt?

Figyelt kérdés
1 hete szakitottunk a bnőmmel, 5 hónapja voltunk eggyütt. Nagyon nagy szerelem volt mindkettőnk részéről, mindketten először voltunk szerelmesek. Nyáron majdnem mindennap eggyütt voltunk, sokat kirándultunk,szorakoztunk. Szemptembertől azonban valami megváltozott. Az iskola és a távolság miatt csak 2-3napot tudtunk találkozni, és nem nagyon mentünk sehovase az utobbi időbe. Leakartam tesztelni a hűségét, ami 2héttel ezelőtt kiis derült, és nagoyn kivolt rám akadva, azt mondta csalódott bennem. rá egy hétre szakitott velem. Azt mondta hogy már nem ugy szeret mint régen és ebben a hónapban csak megszokásbol volt velem. Én még mindig nagyon szeretem őt. Létezik hogy még mindig szeret engem, csak időt kell neki adnom hgoy rájöjjön? Mit tegyek?
2008. szept. 28. 18:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Pff... nagyon bizhattál a bnődben ha tesztelted a hűségét... lehet azt hiszed, hogy ezzel azt jelezted, hogy szereted de nem... ez a legocsmányabb... hűség teszt... atyám... első sorban menj el hozzá és kérj bocsánatot és igérd meg, hogy több nem lesz ilyen, és mond el neki, hogy mennyire szereted. Ja és vigyél neki rózsát vagy amit szeret!!! Ha igazán szeret(ett) és te ezt megteszed, hogy valami virággal vagy valamivel elmész hozzá és BOCSÁNATOT KÉRSZ, akkor hidd el, hogy vissza fog hozzád menni!
2008. szept. 28. 18:59
 2/6 anonim ***** válasza:

Általában a kevesebb találkozás szorosabbra fűzi a kapcsolatokat. Viszont még azt is kijelentette, hogy megszokásból van veled - ami kicsit nem fair tőle, akkor minek volt még veled? -, akkor valószínűleg már nem táncol vissza hozzád. Lehet, hogy elmúltak az érzelmei, aminek nem feltétlenül te vagy az okozója. Túl sokat voltatok együtt/valaki más jött be a képbe/egyszerűen mást keres... Sok oka lehet. Viszont azzal, hogy 'letesztelted', eléggé lerontottad az esélyeidet. Elhiszem, hogy szeret(t)ed, de a kapcsolat alappillérje a bizalom... Ezt a következő kapcsolatodnál tartsd észben!

Sajnálom, de már nem sok esélyt látok a kapcsolat folytatására... Ha folytatódna is, nem lenne ugyanaz.

famerilla.a

2008. szept. 28. 19:00
 3/6 anonim ***** válasza:
első válaszadó vagyok ---> hátha a barátja, a hűségét teszteli a csajnak nem csoda, hogy az inkább elmenekül. Most nem azért de én is elmenekülnék az ilyen férfitől ...
2008. szept. 28. 19:06
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem azért szakitott mert leteszteltem, azért már nemis haragszik, hanem azért mert egy honappal ezelőtt elkezdett változni benne valami, nem ugy érzett irántam mint előtte.
2008. szept. 28. 19:25
 5/6 A kérdező kommentje:
ja és megbiztam én benne végig, csak éreztem hogy valami megváltozott a kapcsolatunkba és megijedtem, ezért csináltam a tesztet!
2008. szept. 28. 19:26
 6/6 anonim ***** válasza:
megint az első válaszadó vok... oké de tudod, mondani lehet, h azért dobott mert már nem érez úgy stb... én is tok bármit mondani !!! Am is... neked tetszene ha a bnőd tesztelgetne téged?? Ez oan mintha ő bele nézne a telódba, fogadjunk, htéged is zavarna!
2008. szept. 29. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!