Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most miért nem jelentkezik?
Figyelt kérdés
Tegnap egy házibuliban kicsit többet ittunk a kelleténél egy sráccal de mikor kezdtünk kijózanodni ölelgetett meg csókolgatta a nyakam de nem engedtem neki többet és mondtam neki h majd akkor beszélünk ha kijózanodott. Több mint egy órát beszélgettünk nagyon kedves volt haza akart kísérni. Ennyi lett volna? Nem jelölt be facebookon nem vett fel msnre pedig már volt ma fennt többször :( Pedig annyira őszintének tűnt az este :'(2011. márc. 12. 15:16
1/3 anonim válasza:
Meg akartalak dugni, bakker! De lehet hogy nem te vagy az a csaj akkor bocs.
2/3 A kérdező kommentje:
hát ezaz h nem vagyok olyan...már régóta tetszik a srác és most nem akartam kihasználni a helyzetet
2011. márc. 12. 15:23
3/3 anonim válasza:
vedd fel te fb-ra és írj neki te.Aztán ha akar vmit ír ő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!