Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most felhívjam vagy várjam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most felhívjam vagy várjam meg míg jelentkezik?

Figyelt kérdés
Van egy srác,akit chaten ismertem meg.Belémszeretett és én is megszerettem,de sajnos msn-en nem tudunk beszélni,mert nincs nete.Két hete h nem hívott telefonon,azóta nem tudok róla semmi,de küldtem neki sms-t h mi van vele,de ez már 6napja volt.Azóta sem jelentkezett.Most felhívjam vagy várjam meg míg ő keres?És mi van ha ezzel jelzi h haggyam békén?
2010. júl. 16. 21:40
 1/7 anonim ***** válasza:
ha nincs nete hogy ismerted meg chaten?
2010. júl. 16. 21:41
 2/7 anonim ***** válasza:
És mi van ha ezzel jelzi hogy haGYJam békén?*
2010. júl. 16. 21:42
 3/7 anonim ***** válasza:

hívd fel. max közli, hogy nem érdekled többé és akkor már tudni fogod miért nem jelentkezik.

de az is lehet, hogy nincs pénz a telóján.

2010. júl. 16. 21:42
 4/7 anonim válasza:

ha szeretnéd meg tudni mi van vele ak hivd fel . mi fiuk egyszerubek vagyunk , pl ha én nem szeretnek beszelni valakivel anak meg mondom hogy ne irjon ne hivjon .

szoval szerintem hivd fel bátran

2010. júl. 16. 21:44
 5/7 A kérdező kommentje:
Két hónapja ismertem meg chaten.
2010. júl. 16. 21:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Én nem keresném, szerintem teljesen egyértelmű, a telefont sem venné fel, de te tudod.
2010. júl. 16. 21:49
 7/7 StephanieXx ***** válasza:

NEEEE fuss utána.

Nem lehet megszeretni valaki interneten.

Ha akart volna írt volna.

Ha fontos nekem valaki akkor nem várok 6!!! napot,hogy írjak neki.

Ismerkedj élőben.Ne is törödj az ilyen 'fiúkkal'.

2010. júl. 18. 02:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!