Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhívogat randizni de egyáltalán nem érdekli mi van velem, alig keres engem. Miért?
Figyelt kérdés
Ennek mi értelme hogy kb 1 héten egyszer felhív hogy volna-e kedvem találkozni vele, akkor találkozunk elvagyunk, de egyébként nem érdekli mi van velem.2013. jún. 2. 10:20
1/6 A kérdező kommentje:
Mindig mondja hogy fontos vagyok neki, oda van értem, udvarolgat de ennyi. Ja egyszer megcsókolt engem, meg gyakran megölelget.
2013. jún. 2. 10:21
2/6 anonim válasza:
Mert te ilyen + vészterv vagy.Ha nem jön össze neki semmi.
Ne reménykedj,jobb ha nem lesz azzal a sráccal semmi.
3/6 anonim válasza:
Hát eléggé unalom ellen lehetsz csak neki, mert szex sincs semmi sincs.
4/6 anonim válasza:
Volt ilyenben részem és 1 hónap sem kellett hozzá, hogy kiderüljön, hogy csak ha unatkozik, akkor keresett, hogy 1 héten egyszer jó vagyok neki 2-3 órára társaságnak. De amikor beteg lettem az utolsó héten és ezt megírtam neki, akkor 5 nap múlva még annyit sem írt, hogy hogy vagyok, és jobbulást csak annyit, hogy majd találkozunk. Ebből is tudtam, hogy igazából csak kihasznált "unaloműzőnek". Nálam számít, hogy a párom mindennap érdeklődjön legalább 1 db sms formájában, ha nem is élőben.
Ezen tapasztalatomból kiindulva a válaszom, hogy lehetséges, hogy csak unaloműzőnek használ, hogy eltöltse kellemesen a szabadidejét. 31N
5/6 A kérdező kommentje:
Csak annyira összezavar mert oké ha nem keres napokig elkönyvelem hogy tuti nem érdeklem, rendben van. És akkor megjelenik, kedves, bújós stb. jönnek az "annyira hiányoztál, olyan jó végre veled lenni" szövegei élőben is, meg egy darabig az udvarlós romantikus üzenetei és én teljesen elolvadok tőle. Olyan sms-eket ír hogy csak nézek. És akkor elhiszem neki hogy érez irántam valamit...Nem tudom őt hova tenni magamban :(
2013. jún. 2. 10:46
6/6 anonim válasza:
ez szánalmas. Nem mindegy mit csinál ? neked tetszik, csinálhat bármit. Gondolom nagy dumás, magas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!