Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ez bejött a csajnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Claire Thomas kérdése:

Szerintetek ez bejött a csajnak?

Figyelt kérdés

szóval meghívtam a barátnőmet (csajomat ha jobban tetszik) egy kis flmezésre hozzám. Azt mondta h ne nézzünk horrort, de én azért is azt raktam be. Aztán amikor rájött akkor nagzyon ki volt akadva de a film kozben tudjátok úgy ferfiaskodtam, ölelgettem, nyugtattam, na tudjátok mire gondolok. De amikor ment el csak rámmosolygott és elköszönt. Nem tudom h ezt az egészet most jó gesztusnak vegyem-e vagy nem.

U.i: amikor a filmet nézük nagyon olyan volt tudjátok, félős és olyan bújt hozzám meg minden

(bocsánat a helyesírási hibákért)

2014. jún. 24. 21:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát igaziból én nagyon szoktam haragudni a barátomra, ha horrort rak be, mert nagyon félek tőle. Akkor is, ha ölelget. És olyankor egyáltlaán nem vicces hangulatomban vagyok
2014. jún. 24. 21:06
 2/3 anonim ***** válasza:
Következő alkalomra ajánlom a Köpök a sírodra címűt :) Tuti siker :)
2014. jún. 24. 21:07
 3/3 anonim ***** válasza:
a köpök a sírodra az tényleg jó film.Főleg az első része!:)De mit kell ennyire parázni egy horrorfilmtől,ne értem.Én azt nem bírnám,ha film nézés közbe ölelgetnek.
2014. jún. 25. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!