Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztetek így már egy randi után?
Mert a kémia nem működik.
Hiába szimpatikus, ha nem érzed azt a szikrát, ami beindít.
Nekem is szimpatikus a házmester, mégsem akarnék tőle semmit :D
36/N
Igen, általában nők érzik férfiak iránt. Olyan férfiak iránt, akik kedvesek, normálisak, udvariasak, okésan néznek ki, érdeklődőek, előzékenyek, viszont NEM annyira tökösek, magabiztosak, dominánsak, jó dumásak, kezdeményezőek, bátrak, önbizalommal teliek.
Ja...
Ha első alkalom után nem akarod rögtön megd.gni, az még nem jelenti azt, hogy a következő randi után sem akarod. Vagy nem? Akkor indul jól a dolog, ha már az elején ellenállhatatlan vágyat érzel a másik fél iránt?
A kérdésedre reagálva, éreztem már ilyet és szépen fokozatosan alakultak ki a dolgok közöttünk. Bár lehet, hogy ez ritka eset, és pont az ellenkező a jellemzőbb, de akkor egyértelmű, hogy nem azt az embert keressük.
Az első randinkat a párommal sosem fogom elfelejteni. Úgy jöttem haza, hogy "ez mi a fene volt?" és biztos voltam benne, hogy soha többé nem látjuk egymást. Alapjáraton minden szempontból megfelelt nekem, egy probléma volt. Szóba került az a téma, aminek nem az első randin lett volna a helye. Ő munkavédelmis, én pedig az építőiparban dolgozom, legyen ennyi elég. Úgy éreztem néha, hogy tesztelget és olykor hülyének néz a hiányos munkavédelmi tudásom miatt (nem az én feladatom), ez abszolút nem volt szimpatikus. Aztán néhány mondat után mindig "kiengesztelt" kellemes, lágyabb kijelentésekkel, amik simogatták a lelkemet. Egyszerűen nem tudtam hova tenni a végén. Szimpi, minden szempontból megfelel, de ez a kettőss érzés azt mondatta velem, hogy ez ennyi volt. Aztán két nap múlva felhívott és újra találkozni akart. Abszolút kedvetlenül mentem el, de mivel motoszkált bennem a kérdőjel, hát belementem. A második randi már sokkal kellemesebb volt, a harmadikat pedig alig vártam.
Másfél éve együtt élünk és tök jól megvagyunk, szeretjük egymást. Ma már tudom, hogy szimplán csak hülyén fejezi ki magát bizonyos helyzetekben, mivel elég erőteljes személyiség, ezért sokszor támadónak tűnik a stílusa, amikor semmi bántó szándék nincs benne. Próbálom visszafogni, mivel nem csak én értettem félre az elején, hanem igen sokan a környezetében, a mindennapjaiban. Ezen felül a szakmája a szenvedélye, amiről imád beszélni és szenvedéllyel is beszél róla, ami szintén fura elsőre...
Szóval azt gondolom attól, hogy valaki elsőre nem tesz kifejezetten mély benyomást benned, még megérdemel egy második, harmadik randit. Ha akkor sem indul el benned semmilyen késztetés, hogy őt szeretnéd, akkor viszont hagyni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!