Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menő randi lenne, ha elhívnálak az Ikeába svéd húsgolyót enni?
Figyelt kérdés
27F2017. nov. 15. 13:21
2/24 anonim válasza:
Sztem jó lenne
Az IKEA jó kis hely
3/24 anonim válasza:
Menő, mert elég sokat kell menni az ikeáig...qrva messze van.
6/24 anonim válasza:
Poénnak jó az Ikea étterem, de azért a kaját hadd válassza ki a partnered. Vagy Neked olyan csaj kell, aki azt sem tudja eldönteni, mit akar enni?
7/24 anonim válasza:
Első randi az nem szokott evős lenni, legfeljebb úgy alakul.
9/24 A kérdező kommentje:
Nem feltétlenül első randi.
Azért kérdem, mert az egyik barátom randizott ott. A nő akart oda menni, mondván, hogy az milyen jó hely.
A húsgolyó amúgy szerintem borzalmas, az üdítőitalok víz ízűek és minden marha drága. A hangulat pedig olyan, mintha egy futószalag vinne előre a vágóhídra a többi birkával együtt.
Vagy csak én vagyok kretén, hogy így gondolom?
2017. nov. 15. 13:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!