Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még nem állok készen randizni, pasikkal talizni, ez baj?
4 év után, kb 3 hete "szakítottunk" a barátommal sajnos...és azóta nagyon ritkán beszélgettünk is...
Szóval lehet hogy ez baj, de én még érzek valamit iránta, és néha jól esik hogy beszélgetünk, de néha ugy érzem minek...:/
Na, és van egy két pasi, aki annyira akarnak velem talizni, hogy már nyaggatnak " hogy jaj már rám férne hogy ismerkedjek stb.."
De én még ugy érzem nem állok erre kész...senkivel sem...még gyógyulnom kell...baj?
Még a barátomat sem tudtam elengedni, meg tudom hogy ez hosszas folyamat...akár több hónap is...
de nem értik meg, hogy nem érdekelnek engem a pasik......:(
Eggyikel holnap fogok találkozni, mert már annyira erősködött hogy végül egy talira igent mondtam....
De már itt próbálgatom, hogy mit fogok neki utána mondani hogy leszálljon rólam...
Mivel rázzam le őket??
Dehogy baj, sőt.
A 4 év hosszú idő, nyugodtan szánj egy kis időt magadra és tapasztald meg az élet örömeit egyedül. Ha fiatal vagy nagyon valószínű, hogy annyit változtál 4 év alatt, hogy azt se tudod, ki is vagy a párod nélkül. Hagyd magadnak időt, hogy túllépj az előző kapcsolatodon, legyél türelmes és inkább a saját magaddal való kapcsolatodon dolgozz, ne pedig egyből másokkal foglalkozz.
Az agresszíven nyomuló pasiknak meg ne félj nemet mondani.
Ha szakítottatok, akkor jobb lenne lezárni a dolgot, és nem beszélgetni, mert így csak fájdítja a szívedet.
A másik két srác meg valszeg nem tudott vonzalmat ébreszteni benned, azért érzed úgy, hogy csak nyűg a nyakadon.
Baj is és nem is.
Mondhatni baj, hisz elméd még hiányos s ez ebből fakad s minden hiányosság erős baj.
Viszont mondhatni, te szinteden, ez teeeeljesen normális, főleg 3 hét után.
Következő dimenzióban leszünk nagyon keverve. Itt még a monogámia a tanulói fázis.
Egyáltalán nem baj és nem értem, hogy hogy nem képesek felfogni... Én inkább hagynék időt és hogy ha tényleg szeretnék Veled találkozni meg úgy egyáltalán komolyan többet akarok, akkor várok és pár hónap után, mikor már készen állsz, akkor hívlak el találkozni.
Addig meg végül is tarthatnánk a kapcsolatot csak beszélgetés szintjén - már csak azért is, hogy valaki ne legyen "gyorsabb" nálam és képben legyek. :)
Én kb. így tennék a helyükben.
23/f
4 év után 3 hét? Az olyan mintha tegnap lett volna. Az semmi, nem sok idő. Egyértelmű hogy kavarognak benned még az érzések. Várj kicsit még a randikkal, amíg meg nem ,,gyógyulsz". A többi úgy is csak gyógykapcsolat lenne. Nem vagy még tisztába az érzelmeiddel. Tapasztalat!
Nekem volt hogy 1 éves kapcsolatot másfél év után hevertem ki, férfi létemre.
29f
köszönöm a válaszokat...
akkor ezek szerint még nem baj, és igen már írtam nekik, hogy még nem állok készen erre, mert még vannak érzéseim a volt barátom iránt...
Amugy az a baj, tényleg nincs olyan pasi most aki megfogjon, mindenben ugy érzem az előző barátom jobb volt... :( senki nem ér fel vele basszus...:(
Alapvetoen az a velemenyem, ha egy lezarodott kapcsolatot magadban meg nem zartal le, akkor alkalmatlan vagy az ujra.
Nem az a baj ha beszelsz, avagy akar talakozol is a regi kapcsolatoddal, hanem ha valojaban meg nem zartad le magadban.
Nem kell utalni azt akivel szakitottal, a szakitasnak millio oka is lehet ... de amig a lelkedben nem engeded el a multat, addig nem allhatsz nyiltan egy uj kapcsolat ele.
Fogadd el ha vege, akkor vege. Zard le es kezd bele valami ujba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!