Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szolnatok hozza ha a baratotok ennyit jar bulizni?
Heten kb. 2szer talalkozunk, mert nem igazan erek ra, suli-melo, meg neki is ugyanez.
Viszont mikor nem vagyunk egyutt, kb. minden nap a haverjaival megy sorozni es hajnali 3 es 4korul esik haza.
Engem picit zavar, marmint persze legyen a barataival, de hogy kb minden este iszik veluk? Titeket ez nem zavarna?
Nrm vagyok minden miatt rinyalos lany, meg van kulon eletunk, viszont ez kicsit zavar.
Ti hogy vagytok ezzel?
Nem probléma...csak hát, ...hát nem hozzám való alkat. Vagy hogy fejezzem ki magam.
Illetve, ha a jelenlegi párom most ebbe csapna át, aggódnék, mert gond van. S mert mivel a BME-re jár, még aludni sincs ideje, szóval...lenne mit megbeszélnünk, mert tudom hogy krízisben lenne, vagy valami ilyesmi.
Zavarna, hogy "elfoglalt" de nagyrészének szabad idejében hajnalokig haverozik.
Veled van annyit? XD
Nem egy "hozzám való"nak mondanám.
Engem is zavarna így.
Huszonéves vagyok, de tizenévesen se kellett olyan pasi, aki több időt szán haverokra, mint rám.
Egy kapcsolat, főleg ahol a testedet/lelkedet adod a másiknak az fontosabb, mint a haverok.
Hát nekem se kellene ilyen pasi!!!!
Menjen az ilyen el a p*****-ba...
Ha többet van a barátaival, mint veled, az már régen rossz...és nagyon szarul esne nekem is, zavarna...
25 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!