Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok hozzá ha egy lány uszályos ruhában menne a randira?
Figyelt kérdés
2017. szept. 22. 10:36
3/14 anonim válasza:
Röhögnék :D A következő randira én meg frakkban mennék :)
4/14 anonim válasza:
Ilyen időben?? Szolgák is lesznek, akik majd tartják az uszályt?
5/14 anonim válasza:
Elkerekedne a szemem, de közben keresném a kandi kamerát.
6/14 anonim válasza:
Jé, egy sellő, lógathatom a kukacom neki.
7/14 anonim válasza:
És ha én koboldként mennék? Jól néznénk ki együtt!
8/14 anonim válasza:
Azt, hogy koszos lenne/tönkremenne a randi végére, mivel nem a Gundelba megyünk. Amúgy, ha alapból ezt hordja, akkor miért ne? Érdekes személyisége lehet, felkeltené az érdeklődésem, lehet én is rászoknék a kissé extravagánsabb ruhákra. Mi ezzel a baj, ha mellette normális, kedves nő?
9/14 anonim válasza:
Ha már korábban sokszor találkoztunk, akkor elmegy, bár akkor is elég túlzás, ha viszont akkor találkoztok kb másodszorra, abbok meg nagyon nagyon nagyon nagyon túlzás. Nem esküvőre akarok menni.
10/14 anonim válasza:
A hasam fognám, úgy röhögnék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!