Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Mit szólnátok ha a lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mit szólnátok ha a lány az első szex után kijelentené hogy szívesen tartana fent veletek szexkapcsolatot? Vagy egy beszélgetés alkalmával mondjam el neki hogy én nem csak egyéjszakást keresek?

Figyelt kérdés

Találkoztam párszor egy férfival, beszélni is szoktunk neten keresztül. Nagyon szimpatikus, jóképű, értelmes, és egyértelmű számomra hogy nem komoly kapcsolatot keres. Ahogy én sem, hiszen nem otthon élek, sokat ingázom, meg amúgy sem vágyom most komoly kapcsolatra.

Előbb utóbb túl leszünk az első szexen, és úgy döntöttem hogy ha jól sikerül akkor megkérdezem mit szólna hozzá hogyha szexkapcsolatot tartanánk fent, tehát amikor tudunk találkozni akkor együtt vagyunk.

Viszont attól tartok hogy lehet ő csak egy éjszakára akar megkapni. És lehet közli velem hogy bocsi ennyi volt...

Vagy inkább még az első szex előtt mondjam meg neki, hogy én nem csak egyéjszakást keresek hanem hogyha harmónikus a szex akkor csinálhatnánk belőle rendszert?

Férfiak segítenétek ti hogyan álltok hozzá ehhez a dologhoz, illetve nektek elég az egyéjszakás vagy könnyen belementek egy szexkapcsolatba amikor többször összejártok ugyanazzal a csajjal, vagy inkább újra más és más nőkre vágytok?

Légyszi segítsetek, köszönöm :)

2016. nov. 26. 20:58
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól mérted fel a srácot. (nem akar komoly kapcsolatot) akkor 100% hogy belemegy a szexkapcsolatba.
2016. nov. 26. 21:03
 2/7 anonim ***** válasza:
En benne lennek :)
2016. nov. 26. 21:19
 3/7 A kérdező kommentje:
Abban biztos vagyok hogy komoly kapcsolatot nem akar, viszont kinézem belőle hogy élvezi, hajszolja az egyéjszakás kalandokat (de nem biztos hogy ez így van, annyira nem ismerem) és ezért problémázok a dolgon..
2016. nov. 26. 21:35
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Kétlem, hogy létezik olyan férfi, aki az "egy nővel csak egyszer dugok " elvet vallja. Ami viszont nem jelenti azt, hogy abban az esetben, ha veled belemegy a szexkapcsolatba, más nővel ne legyen ugyan ilyenben.
2016. nov. 26. 21:38
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is voltam így egy pasival, azonnal igentondott. Sőt, ő ajánlotta fel, hogy bármiben benne van, mert külsőre bejovok neki.
2016. nov. 26. 22:31
 6/7 anonim ***** válasza:

Életvitelem miatt pont ilyen kapcsolatot keresek ahol egy szimpatikus lánnyal hosszútávon szexkapcsolatban lennénk.

Nem vagyok egy don huan szóval nem szédítek minden nőt, és tőle is elvárnám hogy csak én legyek neki. Persze nyilván addig működne a dolog amíg mindkét félnek jó.

Jelenleg nem tudnám azt nyújtani amit egy normális kapcsolatban kellene, ezért inkább a hosszútávú szexkapcsolat. Így nem lenne sértődés ha ő, vagy én elvárnánk olyan dolgokat amiket nem tudunk jelenleg biztosítani egymásnak.

Én így gondolkodom erről, szóval ebből kiindulva más is akarhat hosszútávú partnert.

2016. nov. 28. 12:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem most zárult le egy 6 éves kapcsolatom az is ilyennek indult...
2016. nov. 29. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!