Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok randi közben zavarna titeket a lenéző stílusom?
Természetesen nem a randi partneremre gondoltam első sorban, ha nem ad rá okot. Tudom ezzel az írásommal sokaknak leszek ellenszenves, utálni való, de teszek rá, mert nem vagyok lájkgyűjtő, népszerùségvadász.
Azért nézem le a legtöbb embert, mert olyan ostobák, mint a föld, ha van diplomájuk, már azt hiszik, hogy ők szarták a spanyolviaszt, értelmiségnek gondolják magukat, holott csak egy tudatlan prolik. Nem az összes diplomásra értem, mert vannak értelmes, emberséges emberek köztük, akik tiszteletre méltók, csak nagyon utálom azt, hogy egyből értelmiségnek tartják azt akinek papírja van, de mintha kulcsjukon látnák a világot.
Nem szeretem a kategorizálást, mint az intro, extro bullshitet. Gyerekek attól, hogy valaki introvertáltnak mutatkozni még nem azt jelenti, hogy állandóan az ugyanez ez jellemző extrora is. Környezettől függ, hogy ki milyen akkor vagyok intro, ha érdektelen emberek vesznek körül vagy nehezebben nyílok meg extro akkor, ha barátaimmal vagyok vagy idegenek előtt megnyílok. Úgy gondolom egy ember nem egy doboz mosópor amire rávannak írva az összetevők, ennél mi összetetebbek vagyunk, nem egy 4 betűböl álló személyiség jegyek.
Azt se szeretem, hogy emancipáció van, de sokan ragaszkodnak ehez az ósdi férfi legyen kezdeményező, tökös baromsághoz, mivel ha tényleg egyenlőséget szeretnénk, akkor ne csak a jogokig terjedjen, hanem ezt az elavult hagyományt temessük el. Mielőtt még betámadna egy pár olyan ostoba, bunkó válaszoló, hogy töketlen, mimóza vagyok, üzenem sokat kezdeményeztem életem során, de ettől függetlenűl zavar ez a paradoxon. Nemek közti egyenlősség van mivel az életben mindenki egyenlő feltételekkel indul, kedves feministák ezt nektek is üzenem. Viszont akkor a nőknek is üzenem legyen bennük annyi bátorság, hogyha megtetszik nekik valaki próbálkozzanak, ha kell találkozásra hívja el. Ebbe semmi olyan megvető nincs. Ráadásul számomra egy rendes párkapcsolat barátságból is áll mivel nem csak a párom, hanem a barátom is egyben. Ha ennyire ragaszkodunk a nemi szerepekhez abból legtöbb esetben nem születnek harmonikus kapcsolatok. Szabad utat kéne hírdetni és nem a 19. század előtti társadalom által kreált nemi szabályokat követni. És itt most vegyük külön a biológiai nemet a társadalmitól.
Vannak még ilyen témáim csak hosszú lenne leírni, amikről szívesen beszélgetnék csak jó kérdés ki lenne erre vevő. Sokan mondják azt, hogy mindig adjam magam és az lenne a legőszintébb, ha ezekről beszélgetnék. Tudom itt kissé felszínesen írtam le ezeket, de ha valaki vevő hasonló témákra mélyebben is beletudok menni. Lenéző azért vagyok, mert szomorú vagyok, hogy sok a buta, felszínes egyediség nélküli tömegember.
A randi kozepen tavoznek.
Te mitol erzed magad kulonbnek?
Csak egy felszines felmuvelt alak vagy.
Csak hogy csatlakozzak az előttem szólókhoz az ha valaki lenézmásokat (mindegy kit) ellenszenves és negatív személyiségre vall. Arról nem is beszélve hogy nem akarnék azért küzdeni hogy nehogy én is a lenézendők közé kerüljek mert szerinted valami "proli" dolgot tettem.
Ami a nők kezdeményezzenek részt illeti az többek között ott megbukott hogy a férfiak igen nagy százalékban még mindig szeretik a vadász szerepet és egyszer használatosnak tartják a nyomulós nőket.
Az megint kérdés mi számít kezdeményezésnek. Az biztos hogy effektív randira soha nem hívtam senkit viszont beszélgetni oda szoktam menni ha úgy alakul. Viszont az utolsó lépést szerintem igenis el lehdt várni a pasitól.
Zavarna. Mert én is ilyen voltam. De annyira rossz volt, hogy majdnem belefulladtam a gennybe. Rengeteg energiát elvett tőlem, hogy állandóan negatív legyek és lenéző, és állandóan vadidegenek életével törődjek. Ebbe nem mennék vissza.
A másik, egyetértek veled az extro/intro, négybetűs személyiség cuccban. De mivel ahogy írtad, komplex személyiségek vagyunk, ha valakinek nincs meg a személyiségében, hogy kezdeményezzen, miért kell rákényszeríteni?
Haha értem mit akarsz mondani ezzel.
Nőként én is ilyen vagyok.
Nagyon utálom a birka népet s az a ciki, hogy sokaknál elég hallani pár perc beszélgetést is.
Sokaknak fáj ez. Minket pedig lenéznek bizonyos helyzetekben.
Bunkó s minden jelzőt megkapunk, miközbe pl végig hallgatsz egy marhaságot s tisztában vagy azzal, hogy az pl nem úgy van, de okoskodva meséli.
Megesik.
Te tömegembernek nevezed ezt én pedig birkáknak. ^^
De tudok olyan embereket nagyon is tisztelni, akik rendesek, tudják azt miről is beszélnek s elismerik saját hiányosságaikat. Pl ha valamihez nem ért, akkor nem játsza az okosat, hanem elismeri "bocsi ezt nem értem".
Nem tudhatunk mi se mindent, de nem is játszom az okosat olyanról amiről foggalmam sincs vagy csak fél infóm.
Ahogy azt se birom, hogy randin úgy tesz valaki, mintha érdekelné a téma, de bologat csak azért, mert azt hiszi ezzel megnyer pl egy estére. Alapból nem adom magam csak úgy.
Az olyan bologatós randiknál felkelek s ott hagyom az olyat s lenézem.
De sok formája van a "lenézlek" témának.
Nem vagy egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!