Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Előfordult veled, hogy randi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordult veled, hogy randi után pozitív visszajelzést adtál, mégsem kerested a másikat többé? Miért?

Figyelt kérdés
Gyakran előfordul veled, hogy nem tartod be az ígéreted? Ha azt mondod, hogy "holnap beszélünk", "találkozunk a héten" stb. mégsem tartod be? Nem egyszerűbb mellőzni ezeket a kijelentéseket, minthogy "átverjük, hitegessük" a másikat?

2017. nov. 8. 20:51
 1/6 anonim ***** válasza:
50%
Miért, csajok szoktak keresni? Nekem ez új...
2017. nov. 8. 20:59
 2/6 anonim ***** válasza:
69%
Az hogy holnap beszélünk szerintem nem pozitív visszajelzés. Volt egyszer egy borzalmas randim, ami után a srácot nem bírtam lerázni. Mondtam neki hogy nem szeretnék tőle semmit, de erősködött, hogy randizzunk újra. Akkor voltam úgy vele, hogy ráhagytam inkább, csak had menjek már haza, úgyhogy mondtam neki hogy majd megbeszéljük akkor holnap, aztán ahogy hazaértem le is tiltottam.
2017. nov. 8. 21:07
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Úgy kommunikáltam le hogy nem éreztem magam rosszul, de nem volt meg a férfi -nő kémia. Nem éreztem hogy hatással vagyunk egymásra, és ennyi
2017. nov. 8. 21:07
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Inkább nem ígérek, és mégis megteszem, mint hogy ígéret ellenére ne.
2017. nov. 8. 21:29
 5/6 anonim ***** válasza:

Ígérni sosem ígértem. Tehát ha olyan volt, hogy fogunk-e még találkozni, és nem akartam, akkor vagy nemet mondtam, vagy azt, hogy még nem tudom, de kezeljük ezt fenntartásokkal.

Olyan volt, hogy azzal váltunk el, hogy majd beszélünk. A másik pedig nem írt, én meg úgy vagyok ezzel, hogy először, és az első randi után igenis keressen a férfi. Utána nem csinálok belőle ügyet, de azért ez szerintem elvárható. Ilyenkor viszont vissza is írtam a másiknak mindig, nem csak ígértem.

Olyan viszont volt, hogy azt mondtam a másiknak, hogy jól éreztem magam, de nem akartam tőle semmit. De ezt nem tartom hazugságnak, azért akikkel elmegyek valahova, nem sok esély van arra, hogy rossz legyen a hangulat, vagy megbánjam. Más kérdés, hogy páromnak nem tudom elképzelni esetleg, vagy nem érzem azt a valamit, ami nekem kell ahhoz, hogy beleszeressek majd. De ezt meg szoktam mondani, mikortól úgy érzem, hogy bármit csinálok, nem fog működni... Van, hogy én sem tudom elsőre, mikor jön egy érzés és mikor nem. Nagyon sajnálom, ha emiatt a 3-4. randin lesz csak a nem kimondva, de van, hogy előbb nem tudom tényleg.

Nem vagyok híve az átverésnek, nem érdekem a másikat hülyíteni, annál több lelkiismeret szorult belém. Ugyanúgy, a másik oldaláról is gerinctelennek tartom, ha nem ad valami egyértelmű visszajelzést, vagy épp úgy ad, hogy nem keres egyszerűen. Számomra a legjobban az esik, ha a másik a randi végén elmondja a véleményét, és azt, hogy mit szeretne. Akkor is, ha az visszautasítás, akkor is, ha még bizonytalan, akkor is, ha tényleg szeretne még találkozni. Ki nem állhatom, ha valaki játszmázásból nem ismeri el, hogy tetszem neki, és szeretné ezt folytatni, csak játssza Mr. Sejtelmeset. Azt hiszik, hogy erre cuppannak a nők, engem csak kiábrándít ez a piszmogás.

2017. nov. 9. 01:51
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem, ha pozitív visszajelzés adok, azt jelenti, hogy jöhet a következő találka.

Ha viszont valamiért nem szimpatikus a másik, akkor azt ott a tudtára is hozom, nem játszogatok vele és nem hazudozok meg ígérgetek felelőtlenül.

28n

2017. nov. 9. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!