Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randi közben mit mondjak a lánynak, amitől majd azt gondolja hogy élete végéig velem akar maradni? Vagy mit adjak neki?
összerakom azokat amit írtál, picit átfogalmazva:
Nem akarok perverznek tűnni, annak ellenére, hogy az vagyok, és csak arra kell a leány, hogy kielégítsem a vágyaim, de mégis valamivel le szeretném venni róla a bugyit, és nem csak 1 alkalomra. Szerintetek mit mondjak neki? 13f
Mondd meg neki, hogy sajnos még nem jutottál hozzá az összes örökséghez! Most még csak havi másfél milliót kapsz belőle! De 18 éves korod után tied lesz mind a hatmilliárd!
Manapság ez a szöveg az, amitől lecsúszik a bugyi és benedvesedik a punci, leginkább!
Ha rájöttél volna én ezt a kérdezőnek írtam hisz ezt egyszer már kiírta csak másképp.
IQ fighter
Én elismerem ha hülye vagyok, nyertél. :D
Sajnálom, hogy nem olvasom el az összes kérdést itt gyk-n, ezért nem tudom egy kérdésből megállapítani, hogy ki tette már fel ugyanazt a kérdést... :D
Természetesen nyertél, én vagyok a gyökér! :D béke!
Valami ilyesmit:
Csak hatig érek rá mert be kell ugranom a bankba jóváhagyni egy ötvenmilliós átutalást. Tudod apunak veszek szülinapi ajándékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!