Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok randi közben zavarna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok randi közben zavarna titeket a lenéző stílusom?

Figyelt kérdés

Természetesen nem a randi partneremre gondoltam első sorban, ha nem ad rá okot. Tudom ezzel az írásommal sokaknak leszek ellenszenves, utálni való, de teszek rá, mert nem vagyok lájkgyűjtő, népszerùségvadász.

Azért nézem le a legtöbb embert, mert olyan ostobák, mint a föld, ha van diplomájuk, már azt hiszik, hogy ők szarták a spanyolviaszt, értelmiségnek gondolják magukat, holott csak egy tudatlan prolik. Nem az összes diplomásra értem, mert vannak értelmes, emberséges emberek köztük, akik tiszteletre méltók, csak nagyon utálom azt, hogy egyből értelmiségnek tartják azt akinek papírja van, de mintha kulcsjukon látnák a világot.

Nem szeretem a kategorizálást, mint az intro, extro bullshitet. Gyerekek attól, hogy valaki introvertáltnak mutatkozni még nem azt jelenti, hogy állandóan az ugyanez ez jellemző extrora is. Környezettől függ, hogy ki milyen akkor vagyok intro, ha érdektelen emberek vesznek körül vagy nehezebben nyílok meg extro akkor, ha barátaimmal vagyok vagy idegenek előtt megnyílok. Úgy gondolom egy ember nem egy doboz mosópor amire rávannak írva az összetevők, ennél mi összetetebbek vagyunk, nem egy 4 betűböl álló személyiség jegyek.

Azt se szeretem, hogy emancipáció van, de sokan ragaszkodnak ehez az ósdi férfi legyen kezdeményező, tökös baromsághoz, mivel ha tényleg egyenlőséget szeretnénk, akkor ne csak a jogokig terjedjen, hanem ezt az elavult hagyományt temessük el. Mielőtt még betámadna egy pár olyan ostoba, bunkó válaszoló, hogy töketlen, mimóza vagyok, üzenem sokat kezdeményeztem életem során, de ettől függetlenűl zavar ez a paradoxon. Nemek közti egyenlősség van mivel az életben mindenki egyenlő feltételekkel indul, kedves feministák ezt nektek is üzenem. Viszont akkor a nőknek is üzenem legyen bennük annyi bátorság, hogyha megtetszik nekik valaki próbálkozzanak, ha kell találkozásra hívja el. Ebbe semmi olyan megvető nincs. Ráadásul számomra egy rendes párkapcsolat barátságból is áll mivel nem csak a párom, hanem a barátom is egyben. Ha ennyire ragaszkodunk a nemi szerepekhez abból legtöbb esetben nem születnek harmonikus kapcsolatok. Szabad utat kéne hírdetni és nem a 19. század előtti társadalom által kreált nemi szabályokat követni. És itt most vegyük külön a biológiai nemet a társadalmitól.

Vannak még ilyen témáim csak hosszú lenne leírni, amikről szívesen beszélgetnék csak jó kérdés ki lenne erre vevő. Sokan mondják azt, hogy mindig adjam magam és az lenne a legőszintébb, ha ezekről beszélgetnék. Tudom itt kissé felszínesen írtam le ezeket, de ha valaki vevő hasonló témákra mélyebben is beletudok menni. Lenéző azért vagyok, mert szomorú vagyok, hogy sok a buta, felszínes egyediség nélküli tömegember.

2017. nov. 11. 06:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
53%

Van, amivel egyetértek a mondókádból.

De, tudod az a baj, hogy attól, hogy te így látod a dolgokat, még nem változik meg semmi.

Hirdetheted az eszméidet, de sokan nem fognak veled egyetérteni és csak ellenszenvet fogsz kiváltani sokakban.

A legnagyobb baj a világgal az, hogy hiába látja azt egy kis tömeg, hogy miben kéne változtatni, addig úgy sem fog semmi változni, amíg az nem egyben a tömeg érdeke is.

Lásd. pl. elektromos autók, vagy alternatív energiaforrások.

Ugyanez igaz a párkapcsolatokra, vagy bármi másra levetítve.

Addig, amíg a többségnek, pl. a divat a lényeg, a fb, az insta, és, hogy kitűnj a tömegből, addig a legtöbben erre fognak törekedni.

A lényeg az, hogy te eldöntsd, te mit akarsz.

Küzdesz a tömeg ellen, önmagad adod és szerencsét próbálsz, hogy abból a kevésből, ki tudod-e választani, azt, aki ugyanúgy vélekedik a világról, mint te, vagy te is beállsz a tömegbe.

A többit, meg hagyni kell a fenébe és nem háborogni rajta.

2017. nov. 11. 07:25
 2/15 anonim ***** válasza:
86%
Nekem van diplomam es tisztaban vagyok vele, hogy a spanyol viasz feltalalasahoz semmi közöm. Nem teszek ugy, mintha okosabb lennek mindenkinel, nem irom le a kulcslyuk szot j-vel es nem okolom a vilagot a nyomoromert, ellenben tudom helyesen hasznalni a szavakat.Igen zavarna, ha a randipartnerem (aki nem rendelkezik ilyen kvalitasokkal) meg lenezö is lenne a fel vilaggal szemben.
2017. nov. 11. 08:10
 3/15 anonim ***** válasza:
89%

1. Kulcslyuk.

2. Nem az a baj, hogy lenézel másokat, hanem hogy valójában ugyanolyan sutyerák vagy, mint az összes többi, de emellé még tutimondónak is képzeled magad. Iszonyúan ellenszenves párosítás.

3. Minél idősebb leszel, és ha van elég iq-d, annál inkább rájössz, hogy te sem vagy különleges, igazából mind egyformák vagyunk.

De a 2-es pont alapján a 3-as pontra te soha nem fogsz rájönni.

2017. nov. 11. 08:32
 4/15 anonim ***** válasza:
79%

Én is valahol egyetértek pár dologban veled.

Oké ezeket így látod, de ha ezeket így összeségében rá zúditod valakire egy randin az el menekül, hogy ez nem normális :D

Vagy kereshetsz olyan nőt aki ugyanennyire utál mindent és együtt ezen csámcsoghattok. Szép kis pár lesztek biztosan ilyen hozzá állással.

2017. nov. 11. 08:49
 5/15 anonim ***** válasza:
92%
Kérdezőnek: Szerintem kezeltesd magad.
2017. nov. 11. 08:55
 6/15 anonim ***** válasza:
85%
Te mitől vagy különb ember, mint akiket lenézel? Értem miről beszélsz, de te semmivel nem tudsz náluk többet nyújtani csak mocskolódni.
2017. nov. 11. 09:02
 7/15 anonim ***** válasza:
85%
Szóba sem állok olyan emberrel, aki 0 értékkel többnek hiszi magát, mint bárki más. Örüljön, hogy nem köpöm le. Tulajdonképpen minden kizáró ok egy kapcsolatban, amit leírtál.
2017. nov. 11. 09:06
 8/15 anonim ***** válasza:
0%

Ne általánosíts.

Ha normálisabb partnert találsz, ésszerűség alapú dolgaidat megérti.

2017. nov. 11. 09:11
 9/15 anonim ***** válasza:
79%

Olyan érdekes, hogy a diploma nélküliek mindig buta, tudatlan prolinak nézik a diplomásokat, pedig érdekes módon én még egy buta diplomással sem találkoztam, ellenben a diploma nélküliek között akad bőven. Nem véletlenül nem jártak egyetemre, be se kerültek volna. A proli szó jelentésével sem lehetsz nagyon tisztában, mert egy tanult, magasan képzett ember, akinek szépen ível felfelé a karriere, minden, csak nem proli. Ellenben a lakótelepi iskolázatlan, iszákos szakmunkás már sokkal inkább az. Elhiszem, hogy derogál neked, hogy valaki képzettebb nálad, és jól esik mindennek elhordani, de ezzel csak magadat járatod le :)

A másik, hogy ezzel a “a férfi kezdeményezzen” dologgal is azért van bajod, mert sokkal boldogabb lennél, ha egy fűszálat sem kéne keresztbe tenned, és csak úgy hullanának az öledbe a nők, nem kéne értük “megdolgozni”. A legtöbb nőt nem érdekli ez a fajta véleményed, mert fogják magukat és keresnek helyetted egy igazi férift, aki domináns és szeret/tud kezdeményezni. Te pedig várd csak a sült galambot.

2017. nov. 11. 09:28
 10/15 anonim ***** válasza:
90%
Ezzel a stílussal sose jutnánk el egy randiig.
2017. nov. 11. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!