Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti is észrevettétek, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is észrevettétek, hogy a nők nem akarnak randizni ismeretlenekkel, vagy neten megismertekel (még jó külsejű férfiakkal sem)?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy maga a randizás kezd egyre inkább kiveszni. A társkeresőkön a nők egy része eleve úgy van fent, hogy esze ágában sincs bárkivel is találkozni(ezt nekem egy csaj ismerősöm mondta). A rapid randi egy jó alapötlet lenne, de a gyakorlatban nem valósul meg, találtam ilyen oldalt és a programoknál a helyek férfi oldalról már fél évre előre be vannak telve, míg nők esetén még a következő hétre sincs jelentkező. Én konkrétan júliusban jelentkeztem egy ilyenre, októberre volt szabad hely, aztán egy nappal előtte kaptam az sms-t, hogy elmarad. Gyakorlatilag a férfiak mindenhol rengetegen vannak, a nők meg sehol sincsenek. Hiába nézek ki jól, hiába rendelkezem széles műveltséggel, egyszerűen nem is jutok el odáig, hogy kettesben beszélgessek ismeretlen lányokkal. Erre valahogy egyáltalán nincs lehetőség. Minden létező ismerősöm ismertségi köréből talált párt, nekem viszont az ismertségi körömben nincs olyan lány, aki komolyabban érdekelne. Az ismeretlen lányok meg sztem 90%-ban bizalmatlanok sajnos, így nem is adnak esélyt egy jó pasinak sem, mert rögtön azt hiszik, h csak szórakozni akar velük, vagy nemtom.
2017. nov. 7. 15:41
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
#20 Értem... Akkor majd végig próbálom néhány volt ovis és általános sulis csaj ismerősömet, hátha ők könnyebb prédák lesznek..:)
2017. nov. 8. 10:17
 22/22 anonim ***** válasza:

Hajrá, konkrétan minden ismerősömnek így lett párja (beleértve a szüleimet és a nagyszüleimet is)

2017. nov. 8. 11:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!