Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is észrevettétek, hogy a nők nem akarnak randizni
ismeretlenekkel, vagy neten megismertekel (még jó
külsejű férfiakkal sem)?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy maga a randizás kezd egyre inkább kiveszni. A társkeresőkön a nők egy része eleve úgy van fent, hogy esze ágában sincs bárkivel is találkozni(ezt nekem egy csaj ismerősöm mondta). A rapid randi egy jó alapötlet lenne, de a gyakorlatban nem valósul meg, találtam ilyen oldalt és a programoknál a helyek férfi oldalról már fél évre előre be vannak telve, míg nők esetén még a következő hétre sincs jelentkező. Én konkrétan júliusban jelentkeztem egy ilyenre, októberre volt szabad hely, aztán egy nappal előtte kaptam az sms-t, hogy elmarad. Gyakorlatilag a férfiak mindenhol rengetegen vannak, a nők meg sehol sincsenek. Hiába nézek ki jól, hiába rendelkezem széles műveltséggel, egyszerűen nem is jutok el odáig, hogy kettesben beszélgessek ismeretlen lányokkal. Erre valahogy egyáltalán nincs lehetőség. Minden létező ismerősöm ismertségi köréből talált párt, nekem viszont az ismertségi körömben nincs olyan lány, aki komolyabban érdekelne. Az ismeretlen lányok meg sztem 90%-ban bizalmatlanok sajnos, így nem is adnak esélyt egy jó pasinak sem, mert rögtön azt hiszik, h csak szórakozni akar velük, vagy nemtom.
Nem tudom, de nem is érdekel. Velem ismerkednek a lányok.
2017. nov. 7. 15:51
2/22 anonim válasza:
Nekem szoktak adni. Bár én nem nézek ki jól és fiatal se vagyok 68 évesen, de ha egy nő érzi rajtad, hogy fontos neked és gondoskodni szeretnél róla, védelmezni őt, imádni stb, akkor bízni fog benned és idővel megnyílik majd neked(minden értelemben..). Én most ott tartok, hogy 68 évesen jutottam el arra szintre, hogy feleség, család gyerek és most van 2 hölgy akik között vacillálok. Egyik még túl fiatal, a másik az egy 30-as, de ő kevésbé hajlik a gyermekáldásra és szerintem picit sokallja is a koromat. 68/F
2017. nov. 7. 15:52
3/22 anonim válasza:
Én is tapasztaltam ezt és utána nyomoztam okának. Mivel mégiscsak különösnek találtam hogy a való életben sosem okozott gondot a párkeresés, míg a neten meg igen. Az ok egyszerű, a monitorra és a rajta kivilágított pontokból álló betűkre és írásjelekre nem gerjednek. A természet úgy alkotta az embert hogy egy másik és ellenkező nemű és szimpatikus ember kelti fel az érdeklődését. Míg a villogó kurzor vagy egérmutató, vagy az ABC betűi nem.
Azon szoktam röhögni mikor kiírnak egy olyan kérdést hogy jól néz-e ki, aztán kiiírják utána a betűkből és számokból álló paramétereit, pl. hogy 175 cm, stb. Nem, nem néz ki jól, mert a 175 cm egy mérőszalag is lehet.
Például egy M6-os csavaranyát meg lehet venni a netről mert az mind egyforma és beazonosítja a jelzése. De párkeresésnél senki ne ítéljen betűkből. Ahhoz több kell, legalább kép is, de az sem elég.
2017. nov. 7. 15:53
4/22 anonim válasza:
Nem! Tavaly kb 10 lánnyal dugtam, akiket mindet ismeretlenül ismertem meg, pl a Tinderen (hatot) vagy máshol. És velük együtt összesen vagy 20 lánnyal randiztam.
Idén 2 lánnyal voltam, egyik a Tinderről, másik fesztiválról, meg vagy 5-tel randiztam, de idén nagyon visszavettem az ismerkedésből, mert rengeteg más (család, suli, munka) dolgom volt. Majd most megint rá fogok kapcsolni.
Szóval nem, nem értek egyet. Átlagosan jól nézek ki (se nem ronda nem vagyok, se nem a top 10%-ban nem vagyok külsőre) és tudok randizni lányokkal, akik azt látom vevőek arra, hogy személyesen találkozzanak, ha a másikat normálisnak találják előtte.
24/F (18-25 évesekkel ismerkedem)
2017. nov. 7. 16:08
5/22 anonim válasza:
Én mindig találkozok olyan srácokkal, akik tetszenek. Meg sok ismerősöm is van, akik netről találtak párt. Szóval nem értek egyet.
2017. nov. 7. 16:08
6/22 anonim válasza:
Normalis no nem szul eves 68 tatanak. Hulye troll vagy vagy mar elkapott a demencia
2017. nov. 7. 16:20
7/22 anonim válasza:
Persze, itt mindenki Casanova, így dug össze-vissza, főleg 68 éves férfiként, meg az a 24 éves kamus emberke is vicc. Menjetek a 3,14csába!
2017. nov. 7. 16:24
8/22 anonim válasza:
"Normalis no nem szul eves 68 tatanak. Hulye troll vagy vagy mar elkapott a demencia"
Ezt kikérem magamnak. Egy érett ember, stabil anyagi háttérrel mért ne volna vonzó a nők számára szerinted? Nekem nincs család, se szüleim már, így csak rá tudnék koncentrálni.
2017. nov. 7. 16:32
9/22 Sunshinedoll válasza:
Igazából azért nem tudom sajnálni a pasikat mert ezt magatoknak köszönhetitek. A legtöbb nő azért nem szeret ismeretlenül meg neten ismerkedni, mert nem bízik meg bennetek. Ennyi a titok :D
2017. nov. 7. 16:34
10/22 A kérdező kommentje:
#9 Ez igaz, de én személy szerint sosem adtam okot rá, hogy ne bízzanak bennem. Mégis eleve úgy áll hozzám a legtöbb lány, akit netről ismerek meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!