Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is észrevettétek, hogy a nők nem akarnak randizni ismeretlenekkel, vagy neten megismertekel (még jó külsejű férfiakkal sem)?
Nem tettél semmit személy szerint, hogy ne bízzanak benned? Oké.
És mit teszel nap mint nap annak érdekében, hogy bízzanak benned meg a többi férfiben? Hogy biztonságban érezzék magukat melletted? Hogy csökkenjen a nők elleni erőszak, a munkahelyi megkülönböztetés? Hányszor szólsz rá a haverjaidra, ha nőket fikáznak, viccelődnek rajtuk vagy leszólják őket? Személy szerint hány ismerősödnek szólsz be, ha az rosszul bánik/bántalmaz vagy kihasznál vagy hülyének néz egy nőt?
Mert igazából nem csak azokkal a pasikkal van baj, akik aktívan csinálják a rosszat, hanem azok sem túl bizalomgerjesztőek, akik mindezt csöndesen végignézik.
Minden a külsőn és a vagyonon múlik.
Sajnos egy átlagosabb férfi tényleg nem sok jóra számíthat, de velem állandóan flörtölnek a nők. Ha rajtam múlna minden nő szép lenne, de csak azért, hogy minden férfitársam élvezhesse velük a szexet.
"Hányszor szólsz rá a haverjaidra, ha nőket fikáznak, viccelődnek rajtuk vagy leszólják őket? Személy szerint hány ismerősödnek szólsz be, ha az rosszul bánik/bántalmaz vagy kihasznál vagy hülyének néz egy nőt?"
1. Mindég, ha mutatnak egy bénán parkolós videót, akkor már keresem is az ellenpéldát. 2. Volt már ebből összeveszés, hogy abba meg ne szóljak bele.
Az egyesért meg tudod mit kapok? Hogy b*zi vagyok... (nem vagyok, de nem is érdekel). Kontraérv level999...
Ha haverok/kollegák morognak, hogy megint a tenoristák robbantottak, akkor már dugom is az orruk alá a texasi robbantó esetét (vagy hasonló) vagy csak simán pastelek egy statisztikát, hogy más halálnem ami nem ennyire társadalmilag megosztó (vagy csak megint az emberek tudunk egy olyan csontot dobni amin rágódhatnak, ingyen van) vagy trendy róla beszélni és hatványozottan többen halnak meg benne/tőle, akkor meg libsi vagyok... LOL... kontraérv v2.0!
A lényeg, hogy mindenhol vannak buta, agymosott, 1 bites emberek és ugyanúgy vannak analógiában normálisan gondolkozó és a nőkkel (igyekszem) rendesen bánó, értük kiálló férfiak is... És a normálisak nevében ha megengeded kikérem magamnak(magunknak) :)))
Egyrészt a nők addig nem tudnak vonzódni a férfiakhoz, amíg nem ismerik valamennyire, ellenben nekünk férfiaknak az is elég ha látunk egy dögös képet egy nőről.
Másrészt a nőket neten rengeteg srác keresi meg, így van miből válogatniuk. Na meg sokan vannak olyanok, akik csak szórakozásból, egópolírból járnak fel.
A rapid randis dologhoz meg szerintem szintén az van, hogy a nőknek nagyon nincs is szükségük ilyenre, mert hébe hóba azért akad egy két férfi jelentkező.
Végre valaki, aki ugyanazt tapasztalja, amit én. Soha nem láttam olyat, aki ismeretlennel jött volna össze. Én magam is elképzelhetetlennek tartom mondjuk...
N
"Soha nem láttam olyat, aki ismeretlennel jött volna össze. Én magam is elképzelhetetlennek tartom mondjuk...
N"
Mert akkor te a családodból szoktál ismerkedni? Vagy mégis hogy a fhaszba kell ezt elképzelni..?:D
47%
Miért, te csak és kizárólag a családtagjaidat ismered az egész világon? Fura életed lehet, de elárulom, nem mindenkinek ilyen. Nekem pl van baráti köröm, vannak volt iskolatársaim, vannak munkatársaim, stb. A mostani párom pl egy volt iskolatársam haverja, sokat találkoztunk összejöveteleken, így ismertem meg. Micsoda borzalmas vérfertőzés :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!