Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észrevettétek, hogy a lányok csak lerázáskor hozzák fel, hogy kisugárzás így meg úgy?
Nekem pl mindig a pofámhoz vágják, hogy "rossz" a kisugárzásom, mert nincs életem. Pedig mondjuk van életem, mert érdekes a munkám, meg önálló vagyok, egyedül élek, stb.
De sajnos nem vagyok az a szép szál gyerek.
És ebből kifolyólag csak a csunyább lányok nem jönnek kifogásokkal lépten nyomon.
Ezzel szemben egyik ismerősöm jobban néz ki, és elég kis céltalan, konkrétan rászokott a viagrára, meg állandoan veri, hogy ellenrözze mennyire áll.
Aztán persze ettől még inkább nem áll, és a múltkor elmentünk inni és részegen őrjöngött az utcán a szerzett impotenciája miatt. Belekötött emberekbe, fel is rúgták.
Másnap meg látom, hogy ki van neki irva, hogy kapcsolatban (valami netes randi jött neki össze).
A probléma az egészben, hogy nem rázzák le a lányok (olyan lányok, akik rám speciel nem is néznének) a "kisugárzása" miatt. Pedig aki impotens a sok recska miatt és ennek tudatában van, annak biztosan nem makulátlan a kisugárzása...de megint bebizonyosodott, hogy a nőket a külső érdekli a legjobban.
És a kisugárzást csak azért hozzák fel lerázáskor (azaz, ha nem elég joképü a fiu), mert az megfoghatatlan.
De egyébként el vagy tévedve párkapcsolatilag.
Senki sem szereti, ha meg akarják szerezni azért, hogy a saját egójukat fényezzék evvel.
Ez egy tök fölösleges hülyeség.
Ha jól veszem ki a szavaidból, nem arról van szó, hogy valaki miatt vizesre sírod a párnád már 2 éve, és nem szeret viszont...
3: Javagyúgy. Nekem is van ilyen ismerősöm, az egyik évente 2 hetet a pszichiátrián van emiatt.
A másik kettős életet él, több személynevet használ különböző körökben, fehérgalléros bűnöző.
na tereljétek a témát!
a kérdés arra mutat rá, hogy ha jól néz ki a fiu, akkor a lányokat nem érdekli tulzottan más jellemző.
Igen, de mire megy vele? az 5-ösben leírt 2 tipusba sorolandó, az pedig egyik sem irigylésre méltó.
Na, szia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!