Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észrevettétek, hogy a lányok csak lerázáskor hozzák fel, hogy kisugárzás így meg úgy?
Nekem pl mindig a pofámhoz vágják, hogy "rossz" a kisugárzásom, mert nincs életem. Pedig mondjuk van életem, mert érdekes a munkám, meg önálló vagyok, egyedül élek, stb.
De sajnos nem vagyok az a szép szál gyerek.
És ebből kifolyólag csak a csunyább lányok nem jönnek kifogásokkal lépten nyomon.
Ezzel szemben egyik ismerősöm jobban néz ki, és elég kis céltalan, konkrétan rászokott a viagrára, meg állandoan veri, hogy ellenrözze mennyire áll.
Aztán persze ettől még inkább nem áll, és a múltkor elmentünk inni és részegen őrjöngött az utcán a szerzett impotenciája miatt. Belekötött emberekbe, fel is rúgták.
Másnap meg látom, hogy ki van neki irva, hogy kapcsolatban (valami netes randi jött neki össze).
A probléma az egészben, hogy nem rázzák le a lányok (olyan lányok, akik rám speciel nem is néznének) a "kisugárzása" miatt. Pedig aki impotens a sok recska miatt és ennek tudatában van, annak biztosan nem makulátlan a kisugárzása...de megint bebizonyosodott, hogy a nőket a külső érdekli a legjobban.
És a kisugárzást csak azért hozzák fel lerázáskor (azaz, ha nem elég joképü a fiu), mert az megfoghatatlan.
Nem rázzák le a csajok. Na! :D
Nem tudom hol járt az eszem gépelés közben. :)
kisugárzás... ezt annyira misztikusnak írjátok le, pedig egyszerűen csak benyomásokról van szó. valamelyik nap szépen megyek a villamoson, és egyszer csak felszáll egy srác, kb huszonéves, korombeli lehetett. igazából nem néztem meg alaposan, fogalmam sincs róla hogy helyes-e vagy sem, de konkrétan féltem tőle. mellém ült le, én az ablakon bámultam ki kifelé, mégis tudatában voltam minden mozdulatának. olyan kis ideges, agresszív -kisugárzása- volt, amitől egyszerűen megijedtem, és addig féltem mellette, amíg le nem szállt. pedig nem csinált semmit, lazán csak zenét hallgatott. az is lehet, hogy teljesen békés, intelligens ember. de az érzés mellette, az nem volt túl bizalomgerjesztő. nem az ember maga. az érzés.
itt, ebben az esetben semmi köze nincs a kisugárzásos dumának a kinézethez. amennyire megfigyeltem, nem is kisebbségi volt, fél szemmel viszont nem látja az ember, hogy jóképű-e vagy csúnya. tehát itt ez esetben bukik az elméleted.
és kérdező, lehet, hogy az illető barátodnak jó a dumája, lazán tud beszélni a lányokkal, akik a (látszólagos) önbizalma miatt vonzóbbnak találják. előfordulhat, hogy nálad érzik az irigységet, a negatív hozzáállást.
mellesleg, ezt rendkívül elragadónak találom az összes ilyen kérdésnél. kiemeled, hogy esetedben csak a csúnyább lányok nem jönnek kifogásokkal, és a te barátodnak mindig összejön csinos lányokkal. tehát te is szép lányra vágysz, a csúnyákat inkább mellőzöd. miközben szidod a nőket, hogy fontos a külső, és inkább olyat választanak, aki számukra jól néz ki, tetszik neki. döbbenetes, hogy elvárod (te is, meg az összes hasonló kérdés kiírója) a nőktől azt, amit te sem vagy hajlandó: olyannal összejönni, aki nekik nem tetszik. lenyűgöz ez a hozzáállás.
megjegyzem, nektek is lenne esélyetek, ha jól megismer egy lány, sokat vagytok együtt, szeret a társaságotokban lenni, akkor van esélyetek "csúnya" fiúként is összejönni lányokkal. normálisabbakkal persze. szórakozóhelyen viszont nem tudom, mi alapján várjátok, hogy szelektáljon a nő? a lelki szépséget a diszkófény nem igazán világítja meg. ugyanígy ha utcán vagy bárhol hirtelen leszólítatok egy idegent. olyan helyen kell ismerkedni (személyesen), ahol sokszor vagytok együtt, és jól érzitek magatokat. pl valamilyen szakkör, vagy ilyesmi. több értelme van, mint idegeneket zaklatni, akiről azt se tudod, milyen élete van, lehet, pont a lányokat szereti, és utána meg felháborodni, hogy milyen gonosz a női nem, a külső IS fontos nekik. rettenetes.
22/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!