Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, csúnya férfiként mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, csúnya férfiként mit tudok adni nektek ami megmelengeti a szívetek és mély nyomot hagyna bennetek?

Figyelt kérdés

Én sajnos nem vagyok tipikus "nők kedvence".

Most mondanám hogy mondjatok véleményt, de olyannak nem küldenék képet akivel már beszéltem, és abból sok van :)

2017. nov. 5. 22:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
83%
Pénzem nekem is van, nekem a külső fontosabb. Hiába kedves, ha nem tetszik, ahogy kinéz.
2017. nov. 6. 08:29
 12/15 anonim ***** válasza:
70%
Pénzre nincs szükségem, meg tudom magamnak teremteni amit akarok. Amivel engem le tud venni egy férfi a lábamról: intelligencia, humorérzék, udvariasság, figyelmesség.
2017. nov. 6. 08:36
 13/15 anonim ***** válasza:

Edzett test.

És amiket már előttem is írtak. Jó beszélőke, jó humor és udvariasság.

2017. nov. 6. 08:40
 14/15 A kérdező kommentje:

Valószínűleg a rossz kommunikáció lesz a bibi, mert a többivel rendelkezem..

Kicsit szégyellős vagyok :(

2017. nov. 6. 12:16
 15/15 anonim ***** válasza:
14.: igen, akkir több, mint valószínű. Szerencsére ez egy változtatható dolog, tudod magad fejleszteni benne. Ha nem is jön természetesen, egy idő után javulni fogsz
2017. nov. 6. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!