Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, csúnya férfiként mit tudok adni nektek ami megmelengeti a szívetek és mély nyomot hagyna bennetek?
Figyelt kérdés
Én sajnos nem vagyok tipikus "nők kedvence".
Most mondanám hogy mondjatok véleményt, de olyannak nem küldenék képet akivel már beszéltem, és abból sok van :)
2017. nov. 5. 22:55
1/15 anonim válasza:
Azbén párom sem az, mégis oda voltam érte az elejétől kezdve. Amivel engem levett a lábamról: figyelmes, udvarias, intelligens, meg tudok benne bízni, hasonlóak az életcéljaink, nem fél a közös jövőről beszélgetni és nagyon jó vele a szex.
2/15 anonim válasza:
Ha jo humorod van,de nem serto. Ha kedves vagy. Ha kuzdosporton es kondival izmosodtal. Meg tudok benned bizni,ragaszkodsz hozzam.
Ezek mellett lehetsz ronda.
N
3/15 anonim válasza:
Én pedig szívesen néznek képet és mondanék véleményt, nem hinném, hogy beszéltünk volna itt :)
4/15 A kérdező kommentje:
"figyelmes, udvarias, intelligens, meg tudok benne bízni, hasonlóak az életcéljaink, nem fél a közös jövőről beszélgetni és nagyon jó vele a szex"
Ezek olyan nagy dolgok?
Ezeket bárki meg tudná adni/tudja rajtam kívül szerintem(tőlem sem idegen)
2017. nov. 5. 23:05
5/15 anonim válasza:
Legyél te is bűnöző! Mély nyomot pénzzel és gyémántgyűrűvel tudsz hagyni.
6/15 anonim válasza:
4.: nem nagy dolgok, közben mégis azok :) ha belegondolsz,.
7/15 anonim válasza:
Nekem küldhetsz képet. Én tuti nem kaptam még, nemrég vagyok az oldalon :)
10/15 anonim válasza:
Pénzt. Sok pénzt.
Mással nem lehet kompenzálni a ronda külsőt, bármit is hazudnak a nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!