Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ez mit jelenthet?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez mit jelenthet? Most itt vagyok NÁLA. (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Olvassátok el kérlek. Bocsánat, ha hosszú lett:$

Szóval... Sok haverom van, fiúk lányok vegyesen, akikkel nagyon jó kapcsolatban vagyok. Szokott bővülni a "nagy banda", ha valakinek lesz párja.. :) Most én voltam a soros. Lett egy pasim, és múlt héten bemutattam a többieknek, amikor elmentünk ilyen dumálós, kicsit iszogatós, laza estére. Mindenkinek szimpatikus volt:) Jól elvoltunk... :) Amikor én fizettem a következő kört, egyik haverom (fiú) odajött segíteni. (Vele már korábban voltak "problémák"... majdnem összejöttünk, aztán mégse, mert nem akartuk tönkretenni a barátságot.) És eléggé furán viselkedett. Annyira nem volt felszabadulva most, hogy a barátom is ott volt. Lehet, hogy csak félt, mert tényleg nagyon jóban vagyunk. Na igen, az este véget ért. És most itt vagyok ennél a haveromnál, mert a barátommal kicsit összekaptunk, én pedig beszélni akartam erről valakivel. És jött ez a hatalmas nagy vihar. Szóval ittragadtam a haveromnál. Most éppen fürdik...:D De olyan beszólásai voltak, meg úgy viselkedik, mint aki akar valamit. És annyira nem volt elszomorodva, amikor meghallotta, hogy összevesztünk. Szerintetek akar valamit tőlem? Mert nekem nagyon úgy tűnik...

2010. máj. 30. 22:23
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:

Itthon vagyok...

Itt a vége felé a válaszolók inteligenciája befigyel. Igazán kedvesek vagytok mondhatom. Így elítélni valakit, amikor azt se tudjátok, mi van. Aranyos... :\

Csak közlöm, hogy ha már mindenki azt kántálta, hogy lépjek le, valószínűleg van benne valami és meg is megpróbálom a dolgot. Nagy nehezen hívtam egy taxit... Pont amikor jött ki a fürdőszobából a srác már húztam a kabátom. Eléggé érdekes fejet vágott... Hát ez van. Mondtam neki, hogy majd holnap megbeszéljük. És hazamentem. Felhívtam barátom, és elmondtam neki, hogy mi a helyzet. Egyáltalán nem volt mérges, és azt mondta, hamarosan átjön... :) Ja és még annyit az egyik válaszolónak, hogy a szüleim más városban laknak, mivel én a suli miatt albérletben lakok, szóval úgymond nem aggódnak miattam.

Köszönöm szépen az értelmes válaszokat.. :)

Jó éjt;)

2010. máj. 30. 23:14
 32/38 anonim ***** válasza:
100%
Ügyes kislány :)
2010. máj. 31. 01:11
 33/38 anonim ***** válasza:
29%
Hagyukmá a mesét!
2010. máj. 31. 09:33
 34/38 anonim válasza:
szerintem nem volt az jo otlet hogy hozza menj..ha megtudja a baratod nem fog megharagudni vagy vlm?
2010. máj. 31. 12:10
 35/38 anonim ***** válasza:
100%

Ügyes voltál, én nagyon bíztam benne, hogy hazamész!!!:)

Kibékültél a párocskáddal?

Azt a fiú haverodat meg szerintem kerüld, mármint hogy kettesben maradjatok, mert tuti magának akar. de megnéztem volna a fejét, amikor te hazaindultál:D:D:D

tuti egyből lelankadt!!! az érdeklődése:D:D:D

És írjál ám, mert sokan sztem kíváncsiak vagyunk:D

pusszanat

24L

2010. máj. 31. 13:40
 36/38 anonim ***** válasza:
100%
minden jó, ha a vége jó, gratulálok! nem kell aláásni egy ilyennel a kapcsolatban a bizalmat
2010. máj. 31. 14:49
 37/38 anonim ***** válasza:
100%

nah örülök hogy végül megoldódott (az este, a hazamenetel)

utolsóval egyetértek, és még hozzátenném hogy ez még erősíti is a bizalmat, szerintem.

2010. máj. 31. 17:02
 38/38 A kérdező kommentje:
Nem mese, tényleg hazamentem... :D Miután annyian mondtátok, hogy nem jó ötlet, meg én is belegondoltam kicsit jobban.. Inkább tényleg hazamentem. Így a jobb. És igen, kibékültünk :)
2010. máj. 31. 21:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!