Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek így nyerő lennék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek így nyerő lennék nála?

Figyelt kérdés
Tetszik egy lány és láttam, hogy facebookon lájkolt egy laptopos linket gondolom azért, mert szeretné megnyerni. Én meg arra gondoltam, hogy ha vennék neki egy olyan laptopot, akkor bevágódhatnék nála és összejönnénk. Szerintetek bejöhet a terv? 19l 20f
2011. nov. 4. 20:41
 1/10 anonim ***** válasza:
persze mindenki szereti a pénzes pasikat nekem is vehetsz egyet
2011. nov. 4. 20:42
 2/10 anonim ***** válasza:
Egy laptopért én le is fekszem veled ;)
2011. nov. 4. 20:43
 3/10 anonim ***** válasza:
71%

Hát nálam egy szál virággal többre mennél, mint egy laptoppal. Ha ilyen drága ajándékot veszel neki, azt hiheti, hogy meg akarod venni.

22L

4/10 A kérdező kommentje:
Én nem lefektetni akarom, én járni szeretnék vele. :) Nem ua.
 5/10 anonim ***** válasza:
Gondolom téged is mindig megvettek a szüleid valamivel, csak hagyj nekik egy kis nyugtot végre...
2011. nov. 4. 20:46
 6/10 anonim ***** válasza:
Elárulok egy apró titkot: csajozni nem így kell.
2011. nov. 4. 20:48
 7/10 anonim ***** válasza:

A fene... Pedig azt hittem lesz egy laptopom :(

Második voltam.

8/10 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, h jó ötlet, azt hiheti, hogy megakarod venni, őt, és esetleg csak kényszerből járna veled, mert megvetted neki, inkább közeledj felé, és beszélgessetek..
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

-Gyere vettem neked egy laptopot!

-Lesz*phatlak?

Vagy mégis mit vársz?? Szégyen vagy.

2011. nov. 4. 20:51
 10/10 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem jó ötlet, feltéve ha nem arra vágysz, hogy valaki a pénzedért szeressen!
2011. nov. 4. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!