Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek van esélyem nála?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van esélyem nála?

Figyelt kérdés

Hello, 16F vagyok, azt kell tudni rólam, hogy külföldön élek, és van az osztályban egy lány, akit én nagyon kedvelek, és ő is kedvel engem, csak egy probléma van: az pedig a következő: kb 1,5 hónapja vagyok itt külföldön, nem tudok németül egy szótse(mert ott lakok), és hát kb ennyi.(most lehet hogy sokan hülyének néznek de én akkor is így érzek)

Nagyon aranyos, és normális, nem is aza lényeg hogy most annyira nagyon szép, hogy elolvad tőle minden srác, mert gyakorlatilag normálisan néz ki, nem party face , szal, normális. szerintetek hogy tudnám a kapcsolatot "magasabb szintre" hozni.? és ha tudtok adjatok ötleteket, vagy tippeket hogy mit tudnék tenni. köszi, és a hülyék hadjanak. mert én ezt komolyan gondolom. ja és van még 1 infó róla, hogy sokat beszél velem facebookon is, meg úgy általában, érdeklődik, én is érdeklődök iránta, így ennyi,.

2011. okt. 20. 10:37
 1/9 anonim ***** válasza:
Hogyan beszélgettek, ha nem tudsz németül?
2011. okt. 20. 11:04
 2/9 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg töle ezt:

Wie wäre es, wenn wir etwas zusammen trinken? zum Beispiel einen Tee ? ( mi lenne ha meginnánk együtt vmit. mondjuk egy teát ) Csak ha télleg nem tudsz annyira németül, akkor egy picit gáz lehet a dolog. De ha találkoztok akkor vigyél magaddal szótárt ( jó benyomást kelt:D ). Am meg sztem tudsz azért "annyira" németül... csak szedd össze magad!

sok sikert! am meg irjál h mi lett!!:))

2011. okt. 20. 11:21
 3/9 A kérdező kommentje:

ömm, angolul beszélgetünk, és mondta nekem vagyis irta hogy: i like you, és én meg viszont irtam, mert én is kedvelem...

de tényleg sose tanultam németet, érted, tehát nem az van hogy társalgási szinten tudok, semennyirese... :\ életem során csak angolt tanultam, abban jobban otthon vagyok... :\

2011. okt. 20. 12:56
 4/9 anonim ***** válasza:
és hogy kerültél ki németországba?
2011. okt. 22. 12:55
 5/9 A kérdező kommentje:
ajjh, most az nem lényeg, am azért , agyis úgy hogy kiköltöztünk...de pls a kérdésemben segítsetek!!!
2011. okt. 22. 14:31
 6/9 anonim ***** válasza:

Előző vagyok..

Azt mondod hogy a csaj tud angolul meg te is, akkor mi a probléma?? Vagy kötelező németül beszélni??

2011. okt. 22. 15:09
 7/9 A kérdező kommentje:

nem tud jól angolul, nagyon alap a tudása, facebook on se szoktunk a hogy vagy miujság, semmi különös, ezeken tovább jutni, vagy beszélünk esetleg tőmondatokban a zenéről, vagy könyvekről, vagy filmekről...de nem sokat...

én se tudok annyira nagyon angolul... :\

2011. okt. 22. 15:53
 8/9 anonim ***** válasza:
De a face nálam úgy van hogy ha idegen nyelven küldenek üzenetet akkor azt automatikusan fordítja, tehát nálam már magyarul jelenik meg az üzenet ablakban, nálad nem így van??
2011. okt. 22. 17:45
 9/9 A kérdező kommentje:
nem:\
2011. okt. 22. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!