Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi esélyem lehet nála?
Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm.. most múlt 17 (lány).
Én 14 vagyok de ismerőseim szerint 16nak nézek ki.
A lánynak borzasztó nagy szíve van és így miután megismertem 1 hétre rá belé szerettem.
Tegnap nagyon leittam magam, hánytam meg alig voltam magamnál, megfogta a kezemet és sétáltunk egyet.. (segített kicsit kijózanodni, azért fogta a kezem)
Viszont idősebb nálam.. Szerintetek mennyi esélyem lehet nála? Nagyon belé estem :(
2011. szept. 11. 15:15
1/9 anonim válasza:
esélyed sztem van de nem kéne annyit piálni 14 évesen
2/9 A kérdező kommentje:
nem terveztem annyit..csak nehezen tudja visszautasítani az ember..
2011. szept. 11. 15:33
3/9 anonim válasza:
14 évesen ennyire berugni...
nem te vagy az búriusz?
am lehet ennyiből nem lehet megállapítani
4/9 A kérdező kommentje:
Komoly a lány, érett.. Rettentő szép de mit írjak róla?:D
2011. szept. 11. 15:42
5/9 anonim válasza:
pl hogy máskor hogy viselkedik veled
6/9 anonim válasza:
Bocsi, de elég esélytelennek tűnik..
7/9 A kérdező kommentje:
MSN en bőbeszédű élőbe már nem annyira.. egyébként én sem látok esélyt sajnos a kapcsolatra..
2011. szept. 11. 16:02
8/9 anonim válasza:
akk meg nem is próbáld kár veszett ügybe az energia
9/9 A kérdező kommentje:
Csak nagyon beléestem.. és amíg nem utálom meg/nem csalódok benne nehéz lesz elfelejteni az iránta érzett szerelmet.. :/
2011. szept. 11. 16:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!