Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ez mit jelenthet?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez mit jelenthet? Most itt vagyok NÁLA. (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Olvassátok el kérlek. Bocsánat, ha hosszú lett:$

Szóval... Sok haverom van, fiúk lányok vegyesen, akikkel nagyon jó kapcsolatban vagyok. Szokott bővülni a "nagy banda", ha valakinek lesz párja.. :) Most én voltam a soros. Lett egy pasim, és múlt héten bemutattam a többieknek, amikor elmentünk ilyen dumálós, kicsit iszogatós, laza estére. Mindenkinek szimpatikus volt:) Jól elvoltunk... :) Amikor én fizettem a következő kört, egyik haverom (fiú) odajött segíteni. (Vele már korábban voltak "problémák"... majdnem összejöttünk, aztán mégse, mert nem akartuk tönkretenni a barátságot.) És eléggé furán viselkedett. Annyira nem volt felszabadulva most, hogy a barátom is ott volt. Lehet, hogy csak félt, mert tényleg nagyon jóban vagyunk. Na igen, az este véget ért. És most itt vagyok ennél a haveromnál, mert a barátommal kicsit összekaptunk, én pedig beszélni akartam erről valakivel. És jött ez a hatalmas nagy vihar. Szóval ittragadtam a haveromnál. Most éppen fürdik...:D De olyan beszólásai voltak, meg úgy viselkedik, mint aki akar valamit. És annyira nem volt elszomorodva, amikor meghallotta, hogy összevesztünk. Szerintetek akar valamit tőlem? Mert nekem nagyon úgy tűnik...

2010. máj. 30. 22:23
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
hát bocsánat de nekem az egész zavaros egy kicsit :) ami biztos hogy kérdezz rá a dologra ;)
2010. máj. 30. 22:25
 2/38 anonim ***** válasza:
tuti rád van állva
 3/38 anonim ***** válasza:

Akar.

De nehogy megcsald a barátodat!!!!!!!!

4/38 anonim ***** válasza:
ne! ne! ne! ne csald meg a barátod!
2010. máj. 30. 22:29
 5/38 anonim ***** válasza:

eddig puhapöc* volt, nem mert komolyabban lépni.

most meg hogy úszni látszik a hajó, megjött a bátorsága és megakar kapni.

de ne csald meg a barátod!

2010. máj. 30. 22:29
 6/38 A kérdező kommentje:
Nem akarom megcsalni. De nem értem, hogy miért akar valamit, amikor megbeszéltük régebben, hogy inkább hagyjuk a dolgot.. maradjon inkább ez a jó barátság... Mi lehet vele? :O :\
2010. máj. 30. 22:30
 7/38 anonim válasza:
mit akar a pasik többsége egy nőtől?
2010. máj. 30. 22:30
 8/38 anonim ***** válasza:
indulj hazafele, akkor nem lesz baj! tuti próbálkozni fog
2010. máj. 30. 22:31
 9/38 A kérdező kommentje:
Én mennék, de hatalmas nagy vihar van... :S És elég messze lakok. :\
2010. máj. 30. 22:32
 10/38 anonim ***** válasza:
Ha akarna valamit, akkor nem lenne idöd írni hanem benned lenne, de tövig!
2010. máj. 30. 22:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!