Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, akkor ez most azt jelenti, hogy mégsem tetszettem neki?
#8: "... fura lenne, ha ilyen randi után nem jönnék be neki..."
Hah, akkor még nem is ismered a leggátlástalanabb, legkétszínűbb fajtákat közülünk. (Akiket mellesleg még én is szégyellek.)
Szerintem fog jelentkezni.
Amugy en jartam mar ugy, hogy szuper randi utan ram irt hazafele, es felo ora mulva tudtam valaszolni, addigra letiltott. Utolag jöttem ra, hogy volt baratnöje...
Igen, ez igaz. Lehet most visszagondolt azokra a dolgokra amit mondott neked pl. magáról és most a fejét veri a falba, hogy milyen hülye volt, hogy ilyen dolgokat elárult ecc. és úgy érzi jól beégett előtted. És zavarban van és nem tudja mit írjon. Én már jártam így, így aztán ismerem az érzést.
Ha utazik akkor most valószínűleg eléggé elfoglalt, tehát lehet azért sem válaszol.
Azt javaslom, hogy hagyd a francba ezt a 3-napos szabály dolgot ecc. és dobj egy üzit a srácra, amikor tudod, hogy már hazaért, vagy esetleg egy pár nap múlva ráírhatsz te is, hogy "miújság" vele külföldön. Nincs ebben semmi rossz. Hajrá! :)
3 napso szabály ? játékok ? hülyeségek :-)
Randi után másnap reggel, vagy érzem, hogy hívnom-írnom kell, vagy nem. Ha már gondolkodok : hogy, ááá most még nem írok, talán holnap, vagy nem tudom....., az már veszett fejsze nyele, nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!