Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, akkor ez most azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, akkor ez most azt jelenti, hogy mégsem tetszettem neki?

Figyelt kérdés
Tegnap volt egy nagyon jó randim, rengeteget beszélgettünk, délutántól egész ma délelőttig tartott(nem volt szex).Aztán írt is, hogy hazaértem-e,,váltottunk pár sort,utoljára én írtam és arra nem reagált azóta :/ Ezek szerint mégsem fogtam meg annyira, ha egész nap nem írt rá semmit? Amúgy pár napra most elutazott, jövő héten tudnánk legközelebb találkozni, de volt azóta online.

2017. nov. 4. 20:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Akkor kicsit fogd vissza magad es ne kombinalj rogton. Ha ennyire jol elvoltatok, valaszolni fog. Irtad, hogy elutazik.
2017. nov. 4. 21:50
 12/18 A legrosszabb ***** válasza:
100%

#8: "... fura lenne, ha ilyen randi után nem jönnék be neki..."

Hah, akkor még nem is ismered a leggátlástalanabb, legkétszínűbb fajtákat közülünk. (Akiket mellesleg még én is szégyellek.)

2017. nov. 4. 22:08
 13/18 anonim ***** válasza:

Szerintem fog jelentkezni.

Amugy en jartam mar ugy, hogy szuper randi utan ram irt hazafele, es felo ora mulva tudtam valaszolni, addigra letiltott. Utolag jöttem ra, hogy volt baratnöje...

2017. nov. 4. 22:52
 14/18 A kérdező kommentje:
#13 jézusom, milyen gyökerek vannak...sajnálom, hogy így jártál, de végülis jobb is, hogy nem bonyolódtál bele jobban😀:)
2017. nov. 4. 22:56
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen nagyon bejövős randiknak van egy különös veszélye. Ilyenkor az ember hajlamos egyfajta őszinteségi rohamra, és jóval többet árul el magáról, mint ami amúgy kicsúszna a száján. Ez pedig feszélyezni tudja, amint csillapodik a találkozás heve.
2017. nov. 4. 23:08
 16/18 anonim ***** válasza:
50%

Igen, ez igaz. Lehet most visszagondolt azokra a dolgokra amit mondott neked pl. magáról és most a fejét veri a falba, hogy milyen hülye volt, hogy ilyen dolgokat elárult ecc. és úgy érzi jól beégett előtted. És zavarban van és nem tudja mit írjon. Én már jártam így, így aztán ismerem az érzést.

Ha utazik akkor most valószínűleg eléggé elfoglalt, tehát lehet azért sem válaszol.

Azt javaslom, hogy hagyd a francba ezt a 3-napos szabály dolgot ecc. és dobj egy üzit a srácra, amikor tudod, hogy már hazaért, vagy esetleg egy pár nap múlva ráírhatsz te is, hogy "miújság" vele külföldön. Nincs ebben semmi rossz. Hajrá! :)

2017. nov. 5. 00:03
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
ha ilyen hosszú volt a randi,akkor gondolom azóta is még alszik.
2017. nov. 5. 00:05
 18/18 anonim ***** válasza:

3 napso szabály ? játékok ? hülyeségek :-)

Randi után másnap reggel, vagy érzem, hogy hívnom-írnom kell, vagy nem. Ha már gondolkodok : hogy, ááá most még nem írok, talán holnap, vagy nem tudom....., az már veszett fejsze nyele, nálam.

2017. nov. 5. 07:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!