Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak! Nektek tetszik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Nektek tetszik a műköröm?

Figyelt kérdés

Mandula forma,nem hosszú.

Pl:

[link]

2017. nov. 2. 16:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Az általad linkelt kifejezetten szép és igényes. A nagyobbak már nem tetszenek.

Szabad tudni, h miért kérdezted ezt meg? Kíváncdi vagyok... :)

2017. nov. 2. 16:17
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

AMit linkeltél, az konkrétan tetszik. Viszont alapvetően nem vagyok híve a műkörömnek, szóval sokkal jobban felkelti az érdeklődésemet egy saját köröm, amely ápolt, igényesen meg van csinálva. Ha lehet, legyen kifestve valamilyen színnel, legszebb a bordó, tűzpiros, mályva, nyáron élénkebb színek (sárga, zöld, lila, kék), de az is nagyon szexi, ha csak egy átlátszó gyöngyházzal van kihúzva, vagy minek is nevezik...

A franciaköröm nagyon tetszik, azt aláírom.

2017. nov. 2. 16:20
 3/15 anonim ***** válasza:
48%

Nőként fogalmam sincs, hogy mire jó a műköröm, egészségesebb biztos nem lesz tőle, ha eleve törékeny.

Ellenben a férfiaknak tetszik a természetes hatású műköröm, ahogy a smink is, nyugi!

2017. nov. 2. 16:22
 4/15 mikeXxX ***** válasza:
Nekem igen és az sem zavar ha hosszú . 38f
2017. nov. 2. 16:23
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez hol nem hosszú...? xD 10-ből 9 nőnek nem nő meg ekkorára a sajátja. Értem, nem TÚL hosszú, 10 centis undormány, de attól még pont hogy hosszú köröm.

Amúgy ez még belefér kategória, és mivel nem harsány, agyon csillivillizett, ezért tetszik (bár oldalról nem látszik; számomra az az undorító a műkörömben - a TÚL hosszún kívül - , hogy oldalról nagyon feltűnően ilyen bumszlik szoktak lenni... pfhej...)

2017. nov. 2. 16:28
 6/15 anonim ***** válasza:
52%
NEM. Kevés dolgok egyike, amit kb lehetetlen mással kompenzálnia.
2017. nov. 2. 16:35
 7/15 anonim ***** válasza:
Nem tetszik, de belefér. Ez véleményem szerint a leginkább tolerálható mű dolog egy nőnél.
2017. nov. 2. 16:38
 8/15 anonim ***** válasza:
53%
Ritka gusztustalan.
2017. nov. 2. 16:51
 9/15 anonim ***** válasza:

Alapvetően nem tetszik semmilyen műköröm, de ha már van akkor max. olyan legyen mint amit te is linkeltél, az még normálisan néz ki, akár igényes is lehet.

A hosszú műkörmöktől viszonz kiráz a hideg...

2017. nov. 2. 17:11
 10/15 anonim ***** válasza:
53%
Őszintén? Az összes műköröm és körömlakk undorító számomra, ahogyan minden egyéb mű cucc is egy nőn. Nem attól fog tetszeni valaki hogy mennyire van kicicomázva, nekem kifejezetten taszító. (Nagyon kevés kivétel van, de az tényleg ritka.)
2017. nov. 2. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!