Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nektek mi a nőideálotok külsőleg? Illetve elmondanátok, hogy a leírtak alapján ti mit gondoltok a külsőmről?
20 éves nő vagyok.
170 cm és 63 kg.
A felsőtestemmel soha nem volt semmi problémám. Vékony a derekam, lapos a hasam.
Ami mindig probléma volt, az a széles csípőm, amihez -nyilván- nagy fenék is társul. Nem azt mondom, hogy hatalmas a fenekem, de nyilván eloszlik a széles csípőmön, így az is széles. A combjaim szerintem még az elmegy kategóriában vannak, de sajnos nem eléggé vékonyak.
Vádli szintén vékony, tehát a problémás terület, csípőtől lefele a térdekig.
Mit gondoltok erről?
A nagy fenék jelenleg divatos, a vastag combok izgatóak.
Örülnöd kellene, amiért jól oszlik el rajtad a felesleg, és nincs akkora hasad, mint Micimackónak.
22/N
Szerintem nincs veled semmi gond.
Nekem tetszene.
24/F
ilyesmi tetszik, esetleg még kicsit husisabb
a nagyobb popsi pl tetszik nekem, de persze mértékkel :)
ami a nagyon fontos a te alkatoddal kapcsolatban, hogy te hogyan tekintesz magadra, belsőre milyen vagy
szóval nem csak a látvány számít ebben :)
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!