Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, képzeljetek el egy számotokra teljesen ideális férfit külsőleg és hozzá egy csodálatos nagyon szerethető személyiséget DE?
De én most szemét leszek és azt mondom, hogy elveszem egy jó tulajdonságát illetve lecserélem egy rosszra. De kettő közül választhattok melyik maradjon. Tehát képzeljétek el, külsőleg is pont az ideálotok -még ha nincs is- és belsőleg is lenyűgöző férfias magabiztos kiállású ugyanakkor nagyon okos meleg szívű és szeret titeket, veletek akar lenni. De most kap egy rossz tulajdonságot is mellé mert hát senki sem tökéletes.
Na most írjátok le melyik tulajdonságát választanátok inkább az alábbi kettő közül:
1, Megváltozik a magassága: Veletek egy magas lesz, kivéve ha 165 alattiak vagytok akkor legyen mondjuk 165 cm, ha ez fölött akkor olyan magas lesz mint ti :)
2, Megváltozik a mentalitása: Alapjaiban kicsit megváltozik a személyisége amit írtam, nem lesz már olyan "jófej" sem túl megbízható nem tudhatjátok biztosan, hogy hűséges marad-e hozzátok. Lehet megcsalna de lehet nem!! Emiatt kevésbé lenne "szentimentálisabb" típus nem mutat túl sok érzelmet, néha nem vagytok benne biztosak, hogy tényleg szeret-e titeket.
Szóval ezek közül lehet választani, melyik rossz tulajdonságot akarnátok inkább ennek a fickónak? Nem kell véresen komolyan venni, csak választani kell egyet és megindokolni :)
Volt nekem 5 évig 168 centis férjem, nem bánom, legyen ez 165, azon a 3 centin semmi nem múlik.
Ja, olyan is volt, aki nem volt szentimentális, egyáltalán nem voltam benne biztos, hogy szeret-e, és lehet, megcsalt, de lehet, hogy nem. Azt is túléltem.
Hát én valami komoly dilemmára számítottam a kérdés alapján.
Legyen velem egymagas, nem zavarna egyáltalán.
"kevésbé lenne "szentimentálisabb" típus nem mutat túl sok érzelmet" - nekem ez már az alapideálba is beletartozik :D
Mindenesetre egyértelműen a magasságról mondanék le, mint pl. a megbízhatóságról. Volt már nálam alacsonyabb barátom is, annak sem azért lett vége, mert alacsonyabb volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!