Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, képzeljetek el egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, képzeljetek el egy számotokra teljesen ideális férfit külsőleg és hozzá egy csodálatos nagyon szerethető személyiséget DE?

Figyelt kérdés

De én most szemét leszek és azt mondom, hogy elveszem egy jó tulajdonságát illetve lecserélem egy rosszra. De kettő közül választhattok melyik maradjon. Tehát képzeljétek el, külsőleg is pont az ideálotok -még ha nincs is- és belsőleg is lenyűgöző férfias magabiztos kiállású ugyanakkor nagyon okos meleg szívű és szeret titeket, veletek akar lenni. De most kap egy rossz tulajdonságot is mellé mert hát senki sem tökéletes.

Na most írjátok le melyik tulajdonságát választanátok inkább az alábbi kettő közül:

1, Megváltozik a magassága: Veletek egy magas lesz, kivéve ha 165 alattiak vagytok akkor legyen mondjuk 165 cm, ha ez fölött akkor olyan magas lesz mint ti :)

2, Megváltozik a mentalitása: Alapjaiban kicsit megváltozik a személyisége amit írtam, nem lesz már olyan "jófej" sem túl megbízható nem tudhatjátok biztosan, hogy hűséges marad-e hozzátok. Lehet megcsalna de lehet nem!! Emiatt kevésbé lenne "szentimentálisabb" típus nem mutat túl sok érzelmet, néha nem vagytok benne biztosak, hogy tényleg szeret-e titeket.

Szóval ezek közül lehet választani, melyik rossz tulajdonságot akarnátok inkább ennek a fickónak? Nem kell véresen komolyan venni, csak választani kell egyet és megindokolni :)

2017. febr. 21. 23:19
 1/10 anonim ***** válasza:
Inkább legyen megbízható, mint magas.
2017. febr. 21. 23:30
 2/10 anonim ***** válasza:

Volt nekem 5 évig 168 centis férjem, nem bánom, legyen ez 165, azon a 3 centin semmi nem múlik.

Ja, olyan is volt, aki nem volt szentimentális, egyáltalán nem voltam benne biztos, hogy szeret-e, és lehet, megcsalt, de lehet, hogy nem. Azt is túléltem.

2017. febr. 21. 23:46
 3/10 anonim ***** válasza:
Hát inkább legyen alacsony. De ez arra igaz, hogyha már szeretem és vele vagyok. Mert egyébként valószínűleg előbb állok le ismerkedni a magasabbal, hisz nem tudom a roszs vonásait. Barátom nem sokkal magasabb nálam, és néha adnék hozzá egy 5 centit.
2017. febr. 22. 04:00
 4/10 anonim ***** válasza:

Hát én valami komoly dilemmára számítottam a kérdés alapján.

Legyen velem egymagas, nem zavarna egyáltalán.

2017. febr. 22. 07:31
 5/10 anonim ***** válasza:
Párom 170 centi, semmin nem változtatna, ha 5 centivel alacsonyabb lenne. Inkább legyen megbízható, és kedves, mint most is. De az sem érdekelne, ha meghízna picit, vagy ha elkezdene kopaszodni (pedig eléggé hajfétisem van, nő létemre, így ez nagy szó, viszont benne ez sem zavarna már, mert ugyanaz az ember maradna).
2017. febr. 22. 08:11
 6/10 anonim ***** válasza:

"kevésbé lenne "szentimentálisabb" típus nem mutat túl sok érzelmet" - nekem ez már az alapideálba is beletartozik :D

Mindenesetre egyértelműen a magasságról mondanék le, mint pl. a megbízhatóságról. Volt már nálam alacsonyabb barátom is, annak sem azért lett vége, mert alacsonyabb volt :)

2017. febr. 22. 10:30
 7/10 anonim ***** válasza:
A mentalitása ne változzon, inkább a magassága. Így ha ugyanolyan magas lesz, mint én, még akkor is tapsikolni fogok. :)
2017. febr. 22. 11:41
 8/10 anonim ***** válasza:
165 cm magasan szerettem bele (én 162) és nem zavart ez. Viszont sok év házasság után a személyisége is kezdett változni, amit már nem tudtam tovább tolerálni.
2017. febr. 22. 11:46
 9/10 anonim ***** válasza:
Egyértelmű, hogy inkább a magassága változzon meg. Én sem vagyok alacsony (174 cm), szóval ő se lenne az. Különben sem tetszenek a nagyon magas pasik.
2017. febr. 22. 15:58
 10/10 A kérdező kommentje:
Eléggé meglepődtem a válaszokon. Pedig a nőknek úgy tudom a magasság az egyik legfontosabb
2017. febr. 22. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!