Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog, hogy ilyen hosszú első randijaim szoktak lenni?
Figyelt kérdés
Ha valakivel jól érzem magam, mindig minimum 6 órás első randink van. Egyszerűen nem tudunk elszakadni egymástól, jó együtt lenni, beszélgetni. Ha valakit unok 1-2 óra után, az már rég rossz, olyankor nemis lesz belőle folytatás. Nem egyszer előfordult már, hogy másnapig is együtt voltunk(szexet sosem engedem elsőre, együttalvásra viszont volt már példa).
Olvastam egy múltkori kérdésnél, hogy az átlagnak általában 1-2 órásak az első randijai. Ez hogy lehet? Ha valakivel nagyon jókat tudtok beszélgetni és tetszik, akkor miért hagyjátok abba 1 óra után? :D Az kb semmire nem elég szerintem.
2017. nov. 4. 19:43
11/12 A kérdező kommentje:
#9 hát, szerintem, akiknek már első randin titokzatosnak kell lenni, meg kifogynak a témából, azok egész biztosan nem egymást keresik..
2017. nov. 4. 21:11
12/12 Interferencia válasza:
Én nem érek rá ennyire. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!