Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ha nagyon vonzódnátok egy férfihez jeleznétek neki?
Ha azt érezném hogy tetszek neki, jelei lehetnek:
flörtöl, kacsintgat, olyan jellegű poénkodások, húzná az agyam, vagy megdicsér...
Nem tudom. Én nem lépnék, amíg legalább valami jelét nem látom, hogy én is tetszek neki. Tapasztalatból nem lépnék, mert volt már hogy léptem, és be is buktam szépen; randiztunk, de még sem én voltam a legjobb számára... Nekem most már csak olyan férfi kellene, aki rám gondol elsősorban, mint Nőre, és azt érezni és tudni is fogom. Nyilván, ha nem tetszik nekem, akkor elutasítom, de ha tetszik nekem is, akkor uccuneki...
De az az eshetőség, hogy én jelezzem a férfi számára, hogy nagyon vonzódok hozzád, baby... Na nem :))) Még ha személyesen Brad Pitt lenne sem! Amíg Brad Pitt nem jön oda, hogy figyelj baby, tetszel.. addig nincs miről beszéljünk :)))
Ha szingli lennék, igen. Persze ezek olyan apró jelzések lennének, hogy lehet, hogy észre sem venné a férfi, mivel:
-nem nagyon figyelnek, felszínes az érdeklődésük
-visszahúzódó vagyok és minimális lépéseket tudnék csak tenni
Ahogyan beszélek hozzá, abból lehetne tudni vagy mondjuk az önkéntelen mosolygástól (amúgy nem vagyok egy mosolygós lány, úgyhogy feltűnne) vagy hogy adok magamra, ha tudom, hogy összefuthatunk, direkt arra mászkálok, hátha pont arra megy stb. De nem mondanám ki ennél egyértelműbben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!