Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti melyik típushoz vonzódnátok?
1: Férfias, inkább rámenős, jól tud dumálni, úgymond gyűjti a trófeákat. Emellett van munkája. és nagyon intelligens.
2: Ő is férfias, nem annyira rámenős, romantikus, rátermett és tud udvarolni... is.
2-es.
Nem kell trófeagyűjtögető, se rámenős férfi!
Nekem a párom a kettő közötti, a tökéletes (számomra). Nem nagyszájú, de rámenős annyira, hogy éreztesse a szándékát és ne legyek bizonytalan (ez nyilván még az ismerkedési fázisban volt fontos). Tapasztalt, de nem trófea-gyűjtő. Van munkája, intelligens. Romantikus, de egyben szereti az extrém dolgokat is szexben és a való életben is.
20N
4,5-s: köszönöm! Szóval az arany közép út. Oké. Azért kérdeztem, mert most házibuliba, sszilveszterkor jött egy ismerős lány, és hozta a barátnőjét. Jót beszélgettünk, nevettünk, aztán az egyik haver kicsit rámenősebb volt, és állítólag, bár nem láttuk, volt egy gyors menet köztük. A srác totál belezúgott, simogatta, fogta a kezét, de mondjuk a lány meg semleges volt.
Ezért tettem fel a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!