Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek elmondjam neki? :S

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elmondjam neki? :S

Figyelt kérdés

van egy fiú, aki már rég óta tetszik nekem, csak nem tudom hogy elmondjam-e neki, mert még személyesen nem beszéltünk csak msn-en.. viszont nemsokára sulit váltok és akkor már nem találkoznánk..

szóval mi legyen?:S

2010. máj. 30. 19:12
1 2
 1/14 nielindi ***** válasza:
tök mindegy. ha ugyis sulit váltasz, és nem találkoztok már...
2010. máj. 30. 19:14
 2/14 anonim ***** válasza:

öcsém...

mond el neki..ne légy buta..

elhalasztanád az utolso alkalmad??

bánnád egy életen át

2010. máj. 30. 19:15
 3/14 A kérdező kommentje:

lehet, de nagyon félek hogy mit fog mondani rá..

bár vannak félreértelmezhetetlen jelek, hogy tetszek neki, sokan mondják, de én akkor is félek..

2010. máj. 30. 19:16
 4/14 anonim ***** válasza:
Attol fugg,hogy milyen a srac. De ha akarsz valamit tolle jobb ha elmondod,persze ne tunj tul ramenosnek meg ilyenek. Nem veszithetsz semmit,sot inkabb nyerhetsz. Az en velemenyem,aztan tedontod el mit akarsz teni.
2010. máj. 30. 19:17
 5/14 anonim ***** válasza:

ne mondd el.

Ha sulit váltasz, és nem találkozhatsz vele, és esetleg azt mondaná h tetszel neki, akkor nagyon rossz lesz.

Óvd meg magad a csalódástól:)

2010. máj. 30. 19:17
 6/14 A kérdező kommentje:
ajj de most komolyan, ez nagyon fontos nekem..
2010. máj. 30. 19:18
 7/14 anonim ***** válasza:
Szerintem is mondd el neki. Nem veszíthetsz semmit! Kezdjük ott hogy amúgy is elakarod neki mondani, mert ha nem akarnád, akkor nem tetted volna fel a kérdés. :) Csak egy biztatóbb szóra vársz, hogy erőt adjon. De most ha nem mondom el neki, akkor lehet hogy mindig bánni fogod, és soha nem fogod megtudni hogy mi lett volna ha el mondod. Ha úgy is elmegy, akkor nincs mit veszítened. :)
2010. máj. 30. 19:25
 8/14 anonim ***** válasza:
Bocsi, rosszul fogalmaztam a végén. Szóval: Ha úgy is elmész, akkor nincs mit veszítened.
2010. máj. 30. 19:27
 9/14 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat :)

holnap megpróbálom elmondani neki, bár bevallom, nagyon félek

2010. máj. 30. 19:28
 10/14 anonim ***** válasza:
Ne félj ;) Ha rendes a srác, akkor nem fog kiröhögni, és nem fog csúfolni, meg aztse fogja mondani, hogy hát nekem nem tetszel. Ha rendes, akkor inkább csak mondja h igen?! hát ez érdekes, aztán tereli a szót vagy hasonló. De ha nem ez lesz, akkor meg mondja h tényleg?:$ hát izéé... nekem is tetszel :) hajrá, nincs mit veszítened ;) hameg bunkózni fog, akkor meg felejtsd el bunkókkal nem kell foglalkozni :D
2010. máj. 30. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!