Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy nő nem engedi, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő nem engedi, hogy fizess?

Figyelt kérdés

Mit gondolsz arról, ha egy nő nem engedi, hogy fizess azért, amit megivott, vagy megevett? Első alkalommal te fizetsz, de akkor is felajánlja, veszi elő a pénztárcáját. Utána pedig állja a saját részét, és van, hogy téged is meghív valamire. Az ok az, hogy nem szeretne kihasználni még egy kávé/vacsora erejéig sem. Tényleg ez nem pozitív? Sok pasi mondja, hogy ezáltal nem érzik magukat férfinek. A nővel ismerkedtek, és a nő kedvel titeket.

Vélemény?

2017. okt. 29. 19:06
1 2
 11/13 mikeXxX ***** válasza:
#9 Az első randin miért nem ? Nem mintha elvárnám csak érdekel a magyarázat !
2017. okt. 30. 08:38
 12/13 anonim ***** válasza:

("Én elvárom, hogy legkésőbb második alkalommal felajálnja a feles fizetést"). Még két év után is azt mondom, ha ez az egész már elvárásokon alapszik, akkor már ott nincs értelme az egésznek tehát akkor már ott megette a fene az egészet.

Kérdező:! Szerintem fifty-fifty azaz mindenki felajánlja a felét, és nem elvárja a másiktól, és ez lett volna erre anno a helyes kifejezés, vagy pedig igaz két éves kérdés, de akkor mindenki állja a sajátját, aztán csáá.

/F382*/.

2019. márc. 31. 10:57
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ha első randin meghív a férfi, akkor azt udvarlásként veszem, ha ezt a nő ki akarja fizetni, akkor ezzel jelzi hogy ő csak barátkozni akar, haverkodni akivel megisznak esznek, nem akar adósa maradni. Legkésőbb harmadik randin felesbe lehet fizetni, többediken már úgy szokott nálam működni hogy egyszer ő, másszor én fizetek. De ekkor is elő szokott fordulni gyakran hogy csak úgy fizet vagy vesz, hoz nekem valamit.
2019. márc. 31. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!