Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randi alkalmával hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randi alkalmával hogyan kezeljem a dolgot hogyha nem engedi a férfi hogy én fizessek?

Figyelt kérdés

Amikor először találkoztunk akkor meg akartam hívni a többieket egy italra. Ő új volt a társaságban, és megkérdeztem hogy kér-e valamit. Majd odajött velem a pulthoz, rendeltünk, de nem engedte hogy én fizessek.

Vacsorázni fogunk menni, és nem tudom hogyan fog alakulni a dolog, de jobban örülnék ha nem mindent ő fizetne. én még diák vagyok, ő már nem és elég igényes meg illedelmes férfiról van szó, szóval hogyan ne engedjem meg neki hogy megint meghívjon? :D Vagy hogy illik illedelmesen elintézni ezt a dolgot hogy ne legyen gáz senkinek sem? :D

írjatok tapasztalatokat is! Köszönöm!

2016. okt. 23. 21:21
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
31%
Első randi alkalmával fizessen nyugodtan a férfi. Ezt így illik. Ha diák vagy, ha dolgozol. Később hozd fel ezt a témát neki.
2016. okt. 23. 21:32
 2/21 anonim ***** válasza:
56%

Beszéld meg vele még az előtt mielőtt beülnétek az étterembe, hogy szeretnéd te rendezni a te részedet, de ha erősködik rajta, hogy de igenis ő fizet akkor egyezzetek meg, hogy legközelebb te fizetsz. Így neki se esik csorba a férfiasságán és te is megkaptad amit szeretnél.

27/F

2016. okt. 23. 21:32
 3/21 anonim ***** válasza:
24%
Nagyon hisztisek tudnak lenni, ha ezt felhozod, egy heréjük bizti leesik.
2016. okt. 23. 21:39
 4/21 anonim ***** válasza:
15%
#4 bárcsak leesne, akkor legalább az ilyen nem szaporodna tovább!
2016. okt. 23. 21:45
 5/21 anonim ***** válasza:
78%
Alapveto illembe ne vigyunk mar bele feminaciskodast... ha meg akar hivni, illetlenseg visszautasitani (ezzel manapsag sokan nincsenek tisztaban), plane illetlenseg eroskodni, hogy "de en fizetek". Ahogyan alapveto ferfi es noi szerepeket se boritsunk mar fel azert mert frusztralt gyakoris pasik azt mondjak... az attol meg nem lesz norma. Kesobb ajanld fel nyugodtan, ha mar olyan viszonyban vagytok, de elso randit nem illik elrontani azzal hogy feminaci nagy gyulest tartasz az etteremben 5 perces gyozkodessel, hogy "de te fizettel...". Egyszeruen illetlen, es egy igazi ferfi aki meg ad ilyesmire annak ez fontos is. Parom szerint tokon szurna magat, ha en szeretnem az o vacsorajat kifizetni plane ugyhogy en diak vagyok, o pedig dolgozik.
2016. okt. 23. 21:56
 6/21 anonim ***** válasza:
17%
Na de ha én, a nő akarom meghívni, azt miért nem pofátlanság visszautasítani? A szokás attól szokás, hogy MÁSOK azt csinálják. Én nem mások vagyok. Mindig saját magamnak vettem meg mindent, nem fogom azért eljátszani a nincstelen hercegnőcskét, hogy valami önbzalomhiányos pasi jól/többnek érezze magát.
2016. okt. 23. 22:05
 7/21 anonim ***** válasza:
61%
A randi az randi. A férfi udvarol a nőnek, ő fizet. Ennyi. De udvarolhat a nő is a férfinak, ha ezt akarja, max a férfi hülyének nézi.
2016. okt. 23. 22:14
 8/21 anonim ***** válasza:
0%
Nekem az nem udvarlás, ha azt nézi ki belőlem, hogy a saját szükségleteimet nem tudom fizetni. Inkább lenézés.
2016. okt. 23. 22:35
 9/21 anonim ***** válasza:
66%
Jaj, utolso nem a telefonszamlad, a teli kabatod vagy az alapveto elelmiszerek havi szintu szamodra valo megvasaralasarol van itt szo, hanem egy randirol, ahol vannak illemszabalyok, megha a sok feminacipunci ezt szereti elfelejteni.
2016. okt. 23. 23:49
 10/21 anonim ***** válasza:
50%

Illemszabály? Amit csak azért csinálunk, mert... mert... miért is? Csak a férfiego miatt.

Olyan érdekes egyébként, hogy az egyenlőséget elnyomásnak veszik. Az lenne elnyomás, ha mindent fizetni akarnék neki. Az, hogy mindenki a sajátját, csak azt jelenti, hogy egyenlő, felnőtt emberek vagyunk.

Ha nem fizetek, prostinak érzem magam. Nem akarok természetben fizetni, nem akarom lekötelezettnek érezni magam, nem akarom úgy érezni, hogy hálásnak kellene lennem, mert fizetett valamit. Nem akarok adósa lenni senkinek.

2016. okt. 24. 00:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!