Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mikortól számítunk egy párnak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikortól számítunk egy párnak? Muszáj ezt kimondani?

Figyelt kérdés
Pl.: szülőknek bemutatás, barátoknak bemutatás után vagy mikor lehet valaki biztos a kapcsolat komolyságában?

2016. okt. 23. 15:11
 1/8 anonim ***** válasza:
69%
Egyáltalán nem muszáj ezt kimondani, van amikor csak úgy jön. :)
2016. okt. 23. 15:17
 2/8 anonim ***** válasza:
69%
A tini párkapcsolatok rovatban muszáj kimondani, de itt a felnőtt párkapcsolatok rész...
2016. okt. 23. 15:17
 3/8 anonim ***** válasza:
48%
3. randi, és az első hosszabb csók után rákérdeztem, hogy akkor most te a pasim vagy? A válasz igen volt.
2016. okt. 23. 15:18
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
amikor ti úgy érzitek és megbeszéltétek, nincs semmihez kötve!
2016. okt. 23. 15:23
 5/8 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

Hát felnőtt párkapcsolat ide vagy, szerintem jó ha kimondjátok. Hogy miért? Mert van mihez tartani magunkat! Mennyi kérdés szokott itt is lenni, arról, hogy megismerkednek az emberek, randiznak, romantikáznak, esetleg intimebb dolgokat művelnek, az egyik fél már a célegyenesben érzi magát, úgy érzik egy pár, erre látja egy buliban vagy az utcán a "társát" mással enyelegni és akkor nézz, hogy mi van? És akkor még kikérni sem tudja rendesen magának ezt a dolgot, mert a kapcsolat csak "alakult" köztük és soha nem mondták ki, hogy ők most járnak vagy valami, a másik fél pedig csak elszórakozott egy kicsit, mert jó volt vele, de ennyi.

Ma már nincsenek olyan éles határok, így nincsenek is normák, amikhez lehetne tartani. És ez barmi homályos és bizonytalan.

Szóval én szeretem tisztán látni kivel hányadán állok és ehhez nekem nem elég, hogy úgy érzem, hogy ez szoros, mert lehet a másik meg baromira mást gondol. Jobb ezt kimondani és megbeszélni.

2016. okt. 23. 16:04
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Úgy biztos nem komoly egy kapcsolat, ha nehezére esik a feleknek ezt kimondani...
2016. okt. 23. 20:07
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem árt nevén nevezni a dolgokat. Miért? Mert mi van akkor, ha továbbra is találkozgattok, le is fekszetek egymással, aztán kiderül hogy ő csak szexpartnernek tart téged, és van még 2-3-4 másik ugyanilyen jellegű "kapcsolata".

Én speciel jobban szeretem tisztázni az ilyesmit. A férjemmel anno az első randin volt csók, és nagyon jól éreztük magunkat együtt, így még aznap neten én rákérdeztem, hogy tulajdonképpen ő akar-e kapcsolatot vagy sem. Neki természetes volt, hogy igen.

Nekem viszont nem, (hogy ő mit akar) mert belefutottam nem egy olyan pasiba korábban, hogy minden klappolt, a másik fél mégsem akart kapcsolatot, csak épp szexet, és hogy ne mondjuk el senkinek... Így megköszöntem a lehetőséget, de nem éltem vele.

Dumáltam is erről még régebben, az egyik munkatársammal, aki elég gyakran váltogatja a csajait, főleg kalandokba keveredik.

Mesélte akkor, hogy megismert egy csajt aki szűz volt, találkozgattak, de sosem beszéltek meg konkrétan semmit. Randizgattak, közös programokra jártak, még a szülőket is megismerte a lány amikor náluk járt, illetve pár barátot is. 3 hónap telt el így. A sokadik alkalommal feküdtek le egymással, mire a végén a lány szerelmet vallott, és azt mondta mennnyire boldog, hogy ilyen párja van. Nos a munkatársam közölte a lánnyal, hogy álljon meg a menet, mert köztük semmi ilyesmiről nem volt szó, ők nem egy pár. Csak jól érzik magukat együtt. A pasi egyébként 2 másik lánnyal is jól érezte magát akkoriban. Elmondása szerint ők sem tudtak egymástól.

Ennyit arról, hogy nem szükséges megbeszélni....

2016. okt. 25. 01:39
 8/8 anonim ***** válasza:
49%
Ha egyértelmű mindkettőtöknek, hogy annyira egyhullámhosszra kerültetek, akkor nem kell kimondani. Amúgy meg akkor mondjátok ki, amikor akarjátok. Pl lehet, hogy az első csók lesz az az alkalom, ahonnan érzitek, hogy már összetartoztok vmien szinten, lehet, hogy a második, de lehet ölelés is, vagy mittomén.
2016. okt. 25. 02:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!