Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Hogyan közelítsek felé? A nevét sem tudom hogyan kell kimondani? :$
18 éves vagyok. Van egy lány a suliban. Ugyan kettővel felettem jár, de nem hiszem hogy az probléma lenne :)
A lány nem magyar, francia. Csak pár éve élnek itt, és a mi sulinkba idén jött. Ezt kiderítettem, meg a nevét.
El szeretném hívni valahova randizni, csak nem tudom hogyan közelítsek felé? Elég távolságtartónak tűnik, de ellenben csodaszép :)
Még egy olyan problémám lenne, hogy fogalmam sincs, hogyan kell kimondani a nevét, és a haverom csak nevet rajtam, amikor kérdezem, és az Istenért sem akarja megmondani.
Jacqueline- ez a neve. Remélem valaki tudja hogyan kell kimondani, rettentő a franciám, egy szót sem tudok.:)
Lehet kicsit gyerekesnek tűnök, de nemes szándék vezérel :)
Remélem tudtok segíteni!
Ha egyszer a közelébe jutok, eszem ágába se lenne megbántani :) Véletlenül se.
Utolsó, és az mit jelent? Nehogy valami rossz legyen :)
Ne próbálkozz a franciával, mert belesülhetsz. Gondolom, valamennyit azért csak tud magyarul, ha itt jár gimibe.
Egyébként hülyeség, hogy nagy a nemzeti tudatuk, nem kell malőrözni, csak normálisan, mint ahogy az alapvető tiszteletet megadjuk a másiknak (tudom, ez a mai világban elég ritka). Teljesen mindegy, hogy milyen nemzetről van szó.
Az biztos,főleg hogy egy szót sem tudok :D
Persze, tökéletesen beszéli a nyelvet.
Csak rá veszem magam, hogy beszéljek vele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!