Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lányt hova vihetnék el randizni Debrecenben?
Minden lehetőséget soroljatok fel, ha tudtok:)
Új vagyok a városban, nemrég költöztünk ide, nem ismerem még a terepet.
Volt egyszer kávézó fent a sarokban. 👌 Pepe panini fent a jobbra a sarokban. 👌 Ha kicsit komolyabb vagy költeni akarod a lóveszt, akkor mehettek a Melangeba, az Egyetem sugárúton. Am ha süt a nap tényleg a Nagyerdő jó választás és ha kicsit kihültetek már, akkor beülhettek a Víztoronyba egy kávéra, forrócsokira. Am meg valami cukrászdába is mehettek. A Kismandula a belvárosban, Mandula a Nagyerdőn, vagy a Kálvintéren is van egy, habár ezek kicsik én jobban szeretem, ha nem zajonganak körülöttem.
Én ide szoktam vinni a lányokat, általában a nyugisabb helyeket keresem, hajrá! 21/F
#5 köszi a tippet, hasznos volt.
6# köszi neked is.
4# szerintem nyugodtan leirhatod a helyeket, nem lesz az reklámozás, de ha szeretnéd, leirhatod nekem privátban, örülnék neki.
Szerintem a biliárd nem jó ötlet.
Én is odavittem egy lányt,és nem jött be neki.
Bár személyfüggő is ez persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!