Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randi alkalmával hogyan kezeljem a dolgot hogyha nem engedi a férfi hogy én fizessek?
Amikor először találkoztunk akkor meg akartam hívni a többieket egy italra. Ő új volt a társaságban, és megkérdeztem hogy kér-e valamit. Majd odajött velem a pulthoz, rendeltünk, de nem engedte hogy én fizessek.
Vacsorázni fogunk menni, és nem tudom hogyan fog alakulni a dolog, de jobban örülnék ha nem mindent ő fizetne. én még diák vagyok, ő már nem és elég igényes meg illedelmes férfiról van szó, szóval hogyan ne engedjem meg neki hogy megint meghívjon? :D Vagy hogy illik illedelmesen elintézni ezt a dolgot hogy ne legyen gáz senkinek sem? :D
írjatok tapasztalatokat is! Köszönöm!
De nekem pont ez nem tetszik. Hogy a férfinak a pénzét, a nőnek az idejét KELL feláldoznia.
Mert az oké lenne, ha első randin ő fizet, másodikon én, és így tovább. De nőnek nem szabad a pénzével kérkednie, neki a drága idejét kell pacsmagolással töltenie, míg a pasinak csak egy bankkártya lehúzásnyit kell megerőltetnie magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!